Katona treći u Ligi šampiona najjačih ljudi

Na takmičenju "Liga šampiona najjačih ljudi" koje je održano u Maleziji pobednik je Poljak, dok je treće mesto zauzeo snagator iz Srbije.

 

Kristof Radžikovski je osvojio takmičenje koje se zove Liga šampiona najjačih ljudi, koje se održalo u Maleziji, u konkurenciji 13 takmičara.  On je bio prvi ispred Zidrunasa Savičkasa iz Litvanije i Ervina Katone iz Srbije koji je završio takmičenje na trećem mestu.

 katona
Takmičari su učestvovali u 15 rundi kako bi se kvalifikovali na završni turnir. Osim pomenute trojice, bilo je i učesnika iz Kine, Holandije, Letonije, Estonije, Norveške, SAD i Islanda.

 
Što se tiče zadataka koje moraju da ispune snagatori, tu su vuča kampiona, podizanje kombija, guranje teških guma, podizanje gvozdenih šipki.

 
 KOMENTARI

 1. Petar.SU kaže:

  To Katona!!!! Odlicno mesto, svaka cast prijatelju! 🙂

 2. kix kaže:

  Katona Ervin nije Srbin… Mozda je iz srbije, ali nije srbin

 3. BADJI kaže:

  svaka cast ljudino

   

 4. Mister No kaže:

  Najjači smo najjači ! Bravo !

 5. Nemet kaže:

  Katona – Srbin! Valjda iz Srbije, ili Srbijanac. Kao što je Čaba Silađi "srpski plivač"- Ljudo moji, bitna je i naša domovina (otadžbina, ognjište, itd.), ali nije nebitna ni nacionalnost. A Ervin Katona je – koliko ja znam – Mađar iz Srbije. 

  U nadi da sam bio shvatljiv i razumljiv, sve Vas volim. Iskreno i bez zadrške. 

 6. komšija kaže:

  Bravo za Ervina Katonu, više je on postigao za Srbiju značajnijih rezultata nego neki izvikani kvazimodo sportisti. Ima ovaj grad i ova zemlja mnogo Katona u raznim sportovima ali takvi su u sirotinjskim porodicama, potisnuti u zaborav i nemogu da isplivaju gde treba. Kada bi se više ulagalo u sport generalno i u gradu i u zemlji bilo bi još boljih rezultata i neka deca poput Katona Ervina bi izašla na videlo. Pozdrav i svako dobro.

OSTAVITE KOMENTAR