Klizači iz Subotice najbolji u Novom Sadu

U ledenoj dvorani Hale “Spens” u Novom Sadu u petak 21.12.2012. održano je tradicionalno takmičenje u umetničkom klizanju “Novi Ssad na ledu 2012”. Do najavljenog “smaka sveta” nije došlo, ali se ova mala ekspedicija (5 takmičarki i 1 takmičar ) vratila sa pregršt osvojenih medalja.

 

U kategoriji “kadeti B” dečaci, 1. mesto je osvojio Stefan Rogić.

 

U kategoriji “kadetkinje B” naše takmičarke su dominirale. Leona Rogić je pokazala da ima ozbiljan potencijal u umetničkom klizanju i ubedljivo zauzela 1. mesto i zlatnu klizaljku. 2. mesto je zauzela Isidora Kulić, 3. mesto Mila Škorić, 4. mesto Teodora Der i 6. mesto Anita Kovač.

 

Sve takmičarke su pokazale, da su bez obzira na mali broj treninga koji su imali zbog povreda, kasnog formiranja ledene ploče, napredovale u odnosu na prošlu sezonu i da će vremenom koje je pred njima još više popraviti formu i kvalitet svog klizanja.

Anita Kovač, Teodora Der, Stefan Rogić, Isidora Kulić, Mila Škorić, Leona Rogić i trener Ines Bem

 

Učešće na ovom takmičenju je sufinansirano iz dela sredstava dodeljenih iz budžeta Grada Subotice, čime je klub završio nastupe u ovoj godini i zahvaljuje se Gradu i medijima na pruženoj podršci.

 

Stefan Rogić

 

Leona RogićKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR