Klub "Mesečina" u Maloj Bosni

Fondacija "Mesečina" je otvorila svoj novi klub u sali OŠ Ivan Milutinović u Maloj Bosni. Sala će od sada biti opremljena stolom za stoni tenis, pikadom, stonim fudbalom, šahom i drugim. Mladi će, za poćetak moći dolaziti na rekreaciju svakog petka od 19:00h do 23:00h. Cilj ove akcije je da se privuče omladina koja bi se umesto samodestrukcije na ulici, bavila sportovima. Tkođe preko "kućnih" turnira koji će se održavati, negovaće se zdrav sportski duh za nadmetanjem.
Principi po kojima klub "Mesečine" funkcioniše:

1. Kontinuitet Klub je otvoren preko čitave godine, uvek petkom ili i subotom.

2. Večernji, odnosno noćni rad Rad sa mladima u Klubu se odvija uveče između osam sati i ponoći.

3. Sportski karakter Program kluba je većim delom ispunjen sportom. Naglasak je obavezno na stonom tenisu.

4. Besplatan pristup Klubu Svaki učesnik ima pravo na besplatan ulaz u klub i korišćenje jegovih sadržaja

5. Takmičenje i nagrađivanje Svake večeri se po pravilu organizuju kućna takmičenja, na kojima je učešće preporučljivo ali nije obavezno. Učesnici dobijaju nagrade u vidu čokolada, slatkiša, i slično, koje se dodeljuju izvlačenjem na tomboli. Godišnje jednom ili dva puta se organizuje pravi kućni turnir u stonom tenisu uz dodeljivanje diploma, medalja i uz izvlačenje na tomboli jedne vrednije nagrade među učesnicima turnira.

6. Obezbeđivanje hrane Svi učesnici mogu besplatno jesti i piti (hleb sa mašću, sendviči, čaj, osvežavajuće piće ili dr.).

7. U Klubu nije dozvoljeno pušenje, korišćenje alkoholnih napitaka i droge Klub “Mesečina” je mesto gde mladi ne puše, ne konzumiraju alkohol i ne koriste drogu.KOMENTARI

  1. miso kaže:

    svaka cast na akciji i angazovanju!

OSTAVITE KOMENTAR

51 + = 54

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 11 + 14 ?
Please leave these two fields as-is: