Knjižara namesto banke

Verovali ili ne, naslov je stvarno za tu rubriku, uskoro će se na mesto gde je do prošle godine bila Piraeus banka useliti knjižara Delfi.

U istoj ulici gde je i sada, samo s druge strane Korzoa, na uglu preko puta Pozorišta, do čijeg će otvaranja nadajmo se i ostati, njeno veličanstvo Knjiga dobija dostojnu palatu.

Lagunin klub čitalaca sigurno će se obradovati većim izlozima i prostranijom knjižarom u jednom nivou.

Da podsetimo, član Laguninog kluba se postaje kupovinom makar jedne knjige u izdanju Lagune, a time se obezbeđuje niz pogodnosti prilikom svake sledeće kupovine.KOMENTARI

 1. Daja kaže:

  Nadam se da im je to sada konačna adresa.

 2. Pop kaže:

  Lepo je to,al bi lepše bilo da je otvorena još jedna nova knjižara u ovom gradu.

 3. Margita kaže:

  Super zgrada je predivna i drago mi je što ce biti biblioteka

 4. Βύβλος, kaže:

  Mesto i objekat su idealni za kafic, bistro li slicno. Knjige se mogu prodavati po sporednim ulicama, prigodnim vasarima, ili negde po periferiji. Ko polaze nekakvu vrednost na citanje knjiga, naci ce put do knjige i na Makovoj sedmici. Spiskati skupoceni poslovni prostor na kojekave gluposti je nesto potpuno promaseno i neshvatljivo. Ako uzmemo ovaj portal kao indikator, onda oko 0,5 procenata ucesnika koristi knjigu, bez obzira dali se radi o beletristici ili strucnoj literaturi, ergo poularno-naucnom stivu. Ostaje naravno otvoreno pitanje koliko njih od tih 0.5 % korisnika. procita knjigu do kraja, pa jos i sa razumevanjem.

 5. Pravdoljub kaže:

  Lepa i pozitivna vest..

 6. I.S. kaže:

  Lepa vest !

 7. Zagorka Svoboda kaže:

  Radujem se jednpm lijepom sadrzaju na korzou.

 8. Relja kaže:

  Napravite nešto kao Plato!

 9. I moj komentar kaže:

  Sta se to nasem donu desava da ne moze vise da izdaje zakupcima koji su placali milion eura ?Kako svi beze iz Su vratice nam se semenkari,kokicari i kestenjari u elitnim lokalima.E moj Laszlo,da li mirno spavas ?

 10. zozon kaže:

  @Zagorka Svoboda
  Gospođo ta knjižara je oduvek bila na Korzou.

 11. Boki kaže:

  Da li ce im zakupnina biti kao za banku ? Posto znam koliko je banka placala vlasniku prostora../nije taj koji mislite da jeste/

 12. Salamander kaže:

  Bez obzira šta se otvara na lokaciji makar nije banka. Znači zelenašenje polako odlazi u istoriju, a uostalom boje da je knjižara nego kockarnica – to može da se koristi i kao sinonim za banku jer su im uslovi veoma slični – kuća uvek dobija.

OSTAVITE KOMENTAR