Koalicija Ujedinjeni za pobedu Srbije danas predaje listu za parlamentarne izbore

Koalicija Ujedinjeni za pobedu Srbije danas, 18. februara, u 10 časova predaje Republičkoj izbornoj komisiji listu za parlamentarne izbore. Naziv liste je „Marinika Tepić – Ujedinjeni za pobedu Srbije“.

Tokom prekjučerašnjeg dana, podrška ovoj listi prikupljana je i u Subotici, i to u sedištima gradskih odbora Demokratske stranke i Stranke slobode i pravde. Subotičani su svojom građanskom podrškom značajno pomogli kandidaturu naše liste na predstojećim izborima.

Podrška naših sugrađana promenama i koaliciji Ujedinjeni za pobedu Srbije važan je korak u transformaciji društva ka boljem, pravednijem i srećnijem. Koalicija Ujedinjeni za pobedu Srbije zahvaljuje se svim Subotičanima koji su nam, u ovom prvom koraku, poklonili svoje poverenje. To poverenje nas obavezuje da se srčano i neumorno borimo za promene i izborimo slobodu za sve građane Srbije.

 

 

Koalicija Ujedinjeni za pobedu Srbije (Subotica)KOMENTARI

  1. Inge kaže:

    SNS gubi izbore to je fakat. Niko iz predsedništva a ni vlade ne učestvuje na izbornim listama-jedini kandidat je glavom i bradom A .V.

  2. Tramp kaže:

    Namate vi šanse .Nećete preći ni cenzus.Marinika ti ako si stvarno ono što pričaš, onda si trebala to da uradiš bez Djilasu.Ovako imaš ono što ima i on odliku lopova i lazova, a to ti netreba.Ispadas malo naivna.

  3. urge kaže:

    SNS stranka će da raspadne onog trenutka kada preletaći iz DS ponovo ‘dolete’ svom jatu.Kako nagoveštavaju već se spremaju na putovanje…Naime to znaju i u Pastorovoj stranki Mađara te iz tog razloga idu samostalno na izbore da bi kasnije birali koalicionog partnera.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 29 = 38

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 6 + 7 ?
Please leave these two fields as-is: