Koje su kuće za rušenje

Neformalna grupa građana “Nasmeši se Subotici“ obaveštava građane Subotice da se Nacrt Plana generalne regulacije za zonu gradskog centra i užeg gradskog jezgra nalazi na javnom uvidu u Službi za građevinarstvo, na drugom spratu Gradske kuće u kancelariji 202. Uvid u plan moguć je svakog radnog dana od 8 do 14 časova i traje do 19. septembra 2012. godine. Svi građani koji imaju primedbe na predmetni plan mogu ih dostaviti u pisanoj formi do 19. septembra Službi za građevinarstvo ili u Uslužnom centru u prizemlju Gradske kuće na šalterima 14 i 15.

 

Javna sednica Komisije za planove biće održana 16. oktobra 2012. godine kada podnosioci primedbi treba da ih obrazlože Komisiji za planove.

 

Posebno upozoravamo građane Mesnih zajednica „Ker“, „Gat“, „Bajnat“ i „Dudova šuma“ da se upoznaju sa ovim Planom generalne regulacije, budući da je veliki broj kuća u ovim mesnim zajednicama predmetnim planom predviđen za rušenje. Predlažemo da tražite na uvid Geodetsku podlogu sa granicom plana i planom rušenja.

 KOMENTARI

  1. gagi kaže:

    Zar je tesko postaviti na internet pa da svi mogu da vide i komentarisu.

OSTAVITE KOMENTAR