Kol centar u Subotici

U Subotici trebalo bi da se otvori "kol centa", Multikompanije “Studio moderna” koji će zaposliti 180 radnika. Prvi "kol centar" ove kompanije u Srbiji otvoren je u Novom Sadu i zadužen je za prodaju samo u Srbiji, dok će subotički biti zadužen i za prodaju u Mađarskoj. Interesantno je to da ovim vidom prodaje mogu da se bave i lica koja su u radnom stalnom odnosu. Radnici imaju fiksni i stumulacioni deo plate tako da će od njih samih zavisi koliko će da zarade.

Slika

Kako piše Ekapija, predsednik kompanije Branimir Brkljač rekao je da će tokom naredna tri do četiri meseca u "kol centru" posao dobiti oko 180 ljudi, ali i da će kapaciteti biti prošireni ukoliko prodaja krene prema očekivanjima.

Direktor VIP Fonda Branislav Bugarski, koji je pružio značajnu podršku pri realizaciji ove investicije, podsetio je da u Vojvodini uspešno posluje oko 230 stranih kompanija koje su uložile oko 6,37 mlrd EUR i zaposlile 62.000 ljudi.

Bugarski je kazao da u Vojvodinu najviše dolaze strane kompanije iz sektora agrobiznisa, metalske i prateće automobilske industrije, ali da je VIP Fond sektor poslovnih usluga u koji spada i "Studio Moderna", prepoznat kao jedan od sektora budućnosti u Pokrajini.

Studio Moderna je vodeća kompanija u oblasti direktnog marketinga, sa predstavništvima u 21 državi na teritoriji centralne i istočne Evrope. Prisutna je na svim značajnim komercijalnim TV stanicama, pod sloganom "TopShop" – Kupovina iz fotelje. Kompanija “Studio moderna” poznata je po proizvodima kao što su Dormeo jastuk i Kosmodisk.KOMENTARI

  1. Hajni kaže:

    Za saposlenje

OSTAVITE KOMENTAR

+ 54 = 64