Koliko je ko dobio glasova

Srbija je u nedelju dobila svog predstavnika na ovogodišnjoj pesmi “Evrovizije” , a to je sastav “Moje 3″, koje su sa pesmom “Ljubav je svuda” trijumfovale na festivalu “Beosong”.

Na sajtu RTS-a objavljeni su rezultati ovog takmičenja, gde su Mirna, Sara i Nevena u finalu osvojile 25.959 glasova. Drugoplasirani Dušan Svilar dobio je 20.298, a trećeplasirana Saška Janković 6.471 glasova.

 

Što se tiče polufinala, Maja Nikolić je osvojila 769 glasova.

Zvanične rezultate glasanja u polufinalu i finalu možete da pogledate ispod.KOMENTARI

 1. Milos kaže:

  Dusan je trebao da pobedi jer je on najbolje otpevao !

 2. bonnie kaže:

  Retko zadnjih godina, da na Evrosongu pobedi onaj, koji dobro peva. Obicno, sto je veci cirkus, to vise glasova dobijaju…

 3. sofka kaže:

  a sta je sa nasim glasovima koji smo glasovali za dusana slvilara???

  namestenoje.

  mi bunjevci koji smo glasali za dusana trebalo bi da nam se vratepare kad vec nisu usli glasovi.

  dobra je i mirnina pisma ali je dusan ipak tata za sve nji tamo 🙂

 4. XXX kaže:

  Ovo ne da je namesteno nego ZVONI koliko je namesteno !!! Pogledajte samo taj takozvani “sretni trenutak pobede” sve ce vam biti jasno  😈

 5. vox populi kaže:

  I Mirna i Sara i Nevena su tokom takmičenja za prvi glas Srbije imale krug svojih fanova. Marketinškim trikom su spojene u trio i kao takav objedinile glasove fanova svake pojedinačno. Nema veze što je pesma glupava. Bitno je da su kostimirane kao…, da scenski nastup podseća na opajdare iz Granda. Sa druge strane Dušan Svilar je sam osvojio glasova koliko svaka pojedinačno iz sastava Moje 3 može samo da sanja. Uostalom, plasman u Švedskoj će pokazati da li sam u pravu ili ne. Tipujem da će zauzeti donji deo tabele.

 6. Ruza kaže:

  Dusan je najbolji.  Pesma mu je najbolja!!!  Sam je dobio tolike glasove,  ali posto su njih 3 zajedno uspele sakupiti malo vise, eto imaju srece.  Mirna bas i nije pokazala neku zahvalnost svojim sugradjanima koji smo glasali za nju, za Prvi Glas Srbije.  Mozda ce kad se vreme prolepsa, za Suboticane da peva na trgu,  kao svojevremeno nas Dusan Svilar. Svaka mu cast!!!

 7. De kaže:

  Dusan je super pevao,pesma je odlicna…Problem je sto je sam nastup slican Zeljku Joksimovicu i Jeleni Tomasevic.Krajnje je vreme bilo da se to promeni.
  Moje 3 su  isto dobre…

OSTAVITE KOMENTAR