Koliko znaš o Srbiji toliko ćeš biti nagrađen

Turistička organizacija grada Subotice, zajedno sa Elitte Palićem i Turističkom organizacijom Srbije, organizuje kviz znanja. Na Facebook stranici Turističke organizacije Srbije počinje nagradni kviz znanja “Koliko znaš o Srbiji” koji će trajati do 3. januara 2013.

 

Najuspešnije učesnike kviza TOS će, u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama Zlatibora i Subotice, nagraditi vikendom u hotelu Elit Palić i Konačište TO Zlatibor.

 

U kvizu mogu da učestvuju svi koji kliknu na “like”, a pitanja će se menjati svaka dva dana kako bi takmičari mogli više puta da učestvuju.

 

Potrebno je da učesnik tačno odgovori na postavljena pitanja, ali i pozove svoje prijatelje da lajkuju odgovor, a pobediće oni koji daju tačne odgovore i dobiju najviše lajkova.

U TOS-u kažu da je cilj kviza “Koliko znaš o Srbiji” da se korisnici društvenih mreža upoznaju sa turističkom ponudom Srbije i njenim turističkim kapacitetima i potencijalima.

 

MondoKOMENTARI

 1. freelancer kaže:

   :lol:E ovo je jAko:Koliko znaš Srbiju?

  Stvarni dogadjaj: vreme – početak decembra, dijalog izmedju korisnika i uslužnog centra mts-a (u Beogradu):

  Zvrrr. “Korisnički servis Telekoma Srbije, XY (ime poznato) kraj telefona, izvolite!” Korisnik: “Dobar dan, moje ime je XY i zovem sa Palića. Imam problem sa USB modemom za internet.” – “Izvolite…” Sledi kratak opis problema i … tišina. Posle desetak sekundi, operaterka pita: “Odakle zovete??” – “Sa Palića”, “A Vi živite u Paliću?” – “Ne, ja živim NA Paliću. U Paliću više nema živih.”, “Aha, a gospodine? Ima li neki veći grad ili mesto u blizini Palića?” … Tajac. “Molim?” – “Ima li neko veće naseljeno mesto u blizini Palića?”

  Kraći monolog, koji sam uputio “operaterki” svakako nije za objavljivanje ovde. Nakon njega sam prekinuo vezu. Apsurdno je da objašnjavam nekome u čemu je problem sa tehničkom stvari, ako “operaterka” nema pojma ni GDE se nalazi Palić. Da sam lupio “Najbliži je Leskovac”, ova bi ‘ladno progutala…

  “Toliko znam o Srbiji.” 😀

 2. Double P kaže:

  freelancer:

  Bila je zbunjena jer Palic nije u Srbiji nego u Vojvodini 😎
 3. Palićanin kaže:

  Sto je cudno kad mladi Beogradjani ne posecuju Palic. Kako da znaju gde je?

 4. Ana kaže:

  A  izvini gde je Vojvodina ? 😛

 5. Double P kaže:

  Ana:

  A  izvini gde je Vojvodina ? :-P

  Severno od Srbije  😛

 6. LALA! kaže:

  REPUBLIKA VOJVODINA ! ziveli bi ko bogovi 🙂 

 7. nikola kaže:

  Double P:

  Ana:

  A  izvini gde je Vojvodina ? :-P

   

  Severno od Srbije  :-P

  Tamo gde ste oboje pobegli od bede i cemera i da nam daj boze nisu posle rata otimali da bi vas hranili sigurno bi mazali sine slaninom da se ne zaustavite do Moskve 😈

 8. Double P kaže:

  nikola:

  Bas te ne razumem potpuno… Nisam niodkuda pobegao, rodio sam se u Subotici… I ne ide mi se u Moskvu…
 9. Boris kaže:

  Au koliko njih nisu bili dalje od Subotice, za njih je najbolja parola Subotica republika 😀

 10. Davil kaže:

  LALA!:

  REPUBLIKA VOJVODINA ! ziveli bi ko bogovi :)  

  Double P:

  Ana:

  A  izvini gde je Vojvodina ? :-P

   

  Severno od Srbije  :-P

  Ti i onaj ,,lala,, ste obicni odbacenici i luzeri kojima je sve kriva drzava ili neko ko je dosao u suboticu…vi ste ustvari ti koji su nesposobni za zivot tako da ucinite nama uslugu i lepo nestanite sa zemlje depresivni ravnicarski gubitnici

 11. Bazooka Joe kaže:

  To se od leta 1995 zove “Traktorijada”.

OSTAVITE KOMENTAR