Kolompar stradao u krađi

Slavko Kolompar (23) iz Tornjoša smrtno je stradao od udara struje oko ponoći između utorka i srede u krugu napuštene ekonomije "7. uprava" Poljoprivrednog preduzeća AD "Poljoprivreda" iz Sente, u rejonu Hireš šora u ataru Tornjoša u senćanskoj opštini.

 

Kolompar je od strujnog udara podlegao povredama na licu mesta. Tragedija se dogodila kada je mladić pokušao da sa iz trafo-stanice na visokonaponskom električnom stubu ukrade bakarne kablove i delove. U vreme tragedije u društvu nastradalog bio je i R. V. iz Tornjoša, koji je odmah o događaju obavestio dežurnu službu Policijske stanice u Senti, ali nastradalom nije bilo spasa. 

tornjos

– Pretpostavka je da su ponoćni posetioci napuštenih objekata ekonomije mislili da je trafo-stanica koja je u vlasništvu "Elektrodistribucije", isključena s mreže pa su očekivali da će lako doći do nekoliko kilograma materijala od bakra – kaže izvor blizak istražnim organima, koji su odmah po izbijanju tragedije obavili uviđaj.

 

Prema onome u šta se moglo uveriti na mestu tragedije, na trafo-stanici su najpre razvaljena metalna vrata koja su bila zaključana. Po svemu sudeći Kolompar je, stojeći na zemlji, u kontakt sa strujom došao pošto je metalnim ključem pokušavao da odvije šrafove i odvoji bakarne kablove, misleći da trafo-stanica nije pod visokim naponom.

 

Inače, na istoj napuštenoj ekonomiji u ataru Tornjoša, čiji objekti nisu obezbeđeni i devastirani su u ruševnom stanju,  letos je došlo do požara kada je izgorela kamara slame sa oko 30.000 bala iz žetve obavljene 2011. godine. Vatrogasci su tada nekoliko dana suzbijali požar, povređenih nije bilo, a vrednost slame tada je procenjena na oko 1,5 miliona dinara. 

 

DNEVNIKKOMENTARI

 1. eh kaže:

  Svaki znat nosi sa sobom rizik, pa i lopovski. 

 2. hmm kaže:

  Tragedija? Gde je tu tragedija?

 3. Anonimni kaže:

  i da nema struje u njemu,nikada nebi metalnim kljucem pokusavao…..

 4. Klempur kaže:

  Metalna je za džezvu… Zovi hitnu, Dragane

   

 5. ganci kaže:

  a sto R.V nije uhapsen?kad je saucesnik u kradji bakra.slavko je dobio smrtnu kaznu a R.V se izvuko?

 6. gigamoravac kaže:

  ccccc… covek petlja oko struje a nema u dzepu mali srafciger ispitivac sa buvljaka (investicija od 100 dinara). ovo je za darvinovu nagradu.

 7. kengur kaže:

  Isplacen do kraja zivota ! I netreba mu radni staz do penzije .

   

 8. nekoime kaže:

  jedan manje

  a taj rv bi lepo mogao da radi malo prinudno na ekonomiji

 9. silvesterbosnjak@yahoo.com kaže:

  jbg , povreda na radnom mestu, desi se i pametnijima!

 10. laki kaže:

   

  ganci:

  a sto R.V nije uhapsen?kad je saucesnik u kradji bakra.slavko je dobio smrtnu kaznu a R.V se izvuko?

   

   

  Kolompar je odrapio i kaznu za druga!

  Ne budi na kraj srca, vidiš da je pokušao da ha spasi… zvao je hitnu.

   

 11. Anonimni kaže:

  Ne mogu verovati koliko glupih komentara ima…

 12. !!!!!!! kaže:

  Još da žalimo lopove?

OSTAVITE KOMENTAR