Kompanija „Intersport“ donirala 100 lopti osnovnim i srednjim školama

U okviru akcije „100 lopti za škole“, kompanija sportske opreme „Intersport“ donirala je paket sportskih lopti za 34 osnovne i srednje škole na teritoriji grada Subotice. Cilj ove akcije je pomoć razvoju sporta i timskog duha kod dece i podizanje svesti o važnosti redovnog vežbanja.

U ime subotičke lokalne samouprave „Intersportu“ se na vrednoj donaciji zahvalila članica Gradskog veća zadužena za oblast obrazovanja, Nataša Aleksić.

– Lopte će biti predate svim osnovnim i srednjim školama na teritoriji grada Subotice. Iskoristila bih priliku da apelujem i na druge poslodavce u našem gradu da slede ovako dobar primer i da daruju naše škole – rekla je Nataša Aleksić.

U „Roda“ centru u Subotici, u prodavnici „Intersporta“, Branko Mirković, direktor „Intersporta“ za tržište Srbije rekao je da  je ova kompanija u oktobru 2017. godine započela akciju donacije sto lopti učenicima osnovnih i srednjih škola na teritoriji grada ili opštine na kojoj otvori prodavnicu i da, nakon Beograda, Kraljeva, Sombora i Kragujevca, „Intersport“ ovu akciju sprovodi i u Subotici.

– Cilj akcije je pomoć razvoju sporta i timskog duha kod dece, kao i podizanje svesti o važnosti redovnog vežbanja. Naša želja i namera je da se što više mladih ljudi posveti sportu. Podelićemo lopte za tri najatraktivnija sporta: fudbal, košarku i odbojku, u zavisnosti od interesovanja škola – istakao je Mirković.

 

subotica.rsKOMENTARI

  1. Ognjen kaže:

    Jel to ova Dzejova dadilja?

  2. avet kaže:

    Mogli su pokloniti i 50 pikado strelica opštinskom Pikado savezu, inače su strelice potrošna roba, ako ih jače zafikariš, može biti da ih više uopšte ne nađeš.

OSTAVITE KOMENTAR