Kompanija Mozzart uz Spartak

FK Spartak Ždrepčeva krv je svom sponzorskom pulu pripojio i Kompanju Mozzart nakon današnjeg potpisivanja Ugovora na tri godine.  

Ispred kluba ugovor je potpisao predsednik Nikola Simović dok je Kompaniju Mozzart predstavljao generalni direktor Slobodan Prodanović.  – Očekujemo dosta od ove saradnje. Spartak je dugogodišnji super ligaš a nadamo se da će uz našu pomoć i podršku uspeti da napravi korak dalje, da ispuni neke svoje ambicije i da se plasira u Evropu. Mozzart sponzoriše više klubova, Spartak je jedan od najvećih u Vojvodini i tu se nalazi naš zajednički interes.  Očekujem da saradnju proširimo na razne akcije što bi doprinelo razvoju i napretku oba kolektiva.    

Predsednik FK Spartak Ždrepčeva krv Nikola Simović – Nama je veliko zodovoljstvo što smo uspostavili saradnju sa ovako velikom kompanijom kao što je Mozzart. Ovo je siguran pokazatelj da mi u Spartaku dobro radimo na terenu ali i ivan njega. Težićemo u narednom periodu u tome da klub napreduje u svim segmentima pa tako i u marketinškom. Kao što je gospodin Prodanović rekao ovo potpisivanje je samo početak jedne saradnje koja će se sastojati iz mnogo korisnih stvari za obe strane. 


fkspartak.comKOMENTARI

 1. Zapad desno kaže:

  Kladionica sponzor fudbalskog kluba. To je tako normalno kod nas.
  Bio sam u raznim evropskim gradovima ali nigde nisam video ni blizu ovolikom broju kladiionica. Praktično ni ne možeš da ih nađeš. Šta je ovo kod nas ja ne znam.

 2. Gligorije kaže:

  Kladionice…. Legalno pranje novaca…

 3. moje ime kaže:

  Taman lepo da se odigra jedan prelaz ili 7+ u subotu protiv CZ ( i njima je ova kladionica sponzor)

 4. Poslednji čas kaže:

  Treba novi trener i iskusna pojačanja Spartaku!!!!

 5. Deks kaže:

  @Zapad desno
  Odavno su kladionice na zapadu sponzori klubova.Pa kladionice i jesu nastale na zapadu.

 6. masno tkivo kaže:

  Nije ovo nista cudno. Na zapadu uglavnom su glavni sponzori fudbalskih klubova sportske kladionice. Pogledajte timove po Engleskoj, Nemackoj, Italiji….svi na dresovima uglavnom imaju nazive stranih kladionica.
  Sport i kladionice su normalna simbioza. U kladionicama se ljude klade na sportove pa je sasvim logicno i normalno da se kladionice reklamiraju na dresovima raznih klubova u raznim sportovima. Pa nece se sigurno mozzart reklamirati na festivalu decijih pesama i narodnih nosnji.

 7. Anonimni kaže:

  Isti su i Mozzart i Zdrepceva krv. I jedni i drugi peru novac. A mladi Simovic jos puno treba da uci od tate (ha ha ha).

 8. Anonimni kaže:

  Neznam sta ce mladom Simovicu sponzori kad mu i tata a i mama imaju firme. Nek sponzorisu oni.

 9. Anonimni kaže:

  Ono cega se pametan stidi, b…. se hvali.

OSTAVITE KOMENTAR

26 + = 36