Konačno gol na Spartaku

Idealan dan za fudbal i izlazak na stadion, iskoristilo je oko 1500 najupornijih prijatelja Spartaka. Upornih u nadi da će Subotičani ubosti prvi pogodak ovog proleća.

 

U prvom poluvremenu – uspavanka. Sem jedne prilike Noskovića, nije bilo uzbuđenja. Pola zapadne tribine bi zadremalo da nije bilo konstantne buke sa severne tribine i povika “ustani zapade”.

 

Drugo poluvreme je krenulo u istom maniru, Pazarci posvećeni opstrukciji igre a domaći nemoćni da probiju bedem. Tek nekako dvadesetak minuta pre isteka vremena, momci u plavom stvaraju par situacija za gol a onu najizgledniju u petercu, na nedozvoljen način je sprečio protivnički igrač i nije bilo dileme – bela tačka.

 

A što kaže naš narod – dok je penala biće i golova. Torbica kao i uvek neumoljiv sa kreča , golman u jednu, lopta u drugu stranu : Spartak – Novi Pazar 1 : 0

 

Tako je Spartak došao do gola posle 350 minuta igre, što je za brigu. Sad već svaki seoski tim zna kao se Spartaku uzima bod. Svaki njihov bod, nama su izgubljena dva. Ljubiteljima subotičkog kluba to teško ide u glavu kada vide na utakmicama protiv velikih, da je ovo sasvim solidna ekipa.

SPARTAK: Aleksić, Novaković, Bratić, Otašević, Joksimović, Kovačević (90. Šarac), Torbica, Puškarić, Despotović (74. Milivojev), Nosković, Čović (65. Adamović).KOMENTARI

  1. toooooo kaže:

    Toooo 😀 Bravo za Spartak sto su dali gol!!! 😀

  2. B kaže:

    Tuga od igre , milion gresaka u prijemu u dodavanjima itd…Da nije bilo penala jos 500 min nebi dali gol sigurno!! Sad me video stadion i ko zna kad! I da ,nadam se da ce ovaj Pazar ispasti iz lige samo zbog konstantnog valjanja po terenu na 0-0!

  3. djomla kaže:

    U pravu si Tomas… Propust

OSTAVITE KOMENTAR