Konačno MONTEVIDEO u Subotici

Najgledaniji domaći film, više godina u nazad – Montevideo bog te video, stiže uskoro u Suboticu.
Eurosinema na Otvorenom Univerzitetu
Od 17. februara
Projekcije od 18h i od 20h
ulaznica: 250 din.
Slika
Više o filmu vidi: Montevideo u Subotici

Ko je dečak u donjem redu ?
Slika

U filmu „Montevideo, Bog te video“ Malog Stanoja, dečaka koji je pratio našu fudbalsku reprezentaciju u Urugvaj 1930. godine i doneo im sreću, igra Predrag Vasić.

Slika

"Eto, opet sam siroče, a u ovom filmu još nosim i štake jer dečak kog igram ima paralizu. On je talija fudbaleru Tirketu, kog igra Miloš Biković, i ovaj ga vodi svuda sa sobom. Druže se i zajedno rešavaju probleme. Polako ga prihvataju i ostali fudbaleri jer je dobra duša i svima hoće da pomogne. Čisti im patike. Toliko su ga zgotivili, da ga vode i u Urugvaj na Svetsko prvenstvo" – u jednom dahu priča Vasić.
Slika
U filmu će se pojaviti i Ćiro Blažević, Miroslav Antić Antara i drugi zanimljivi likovi.KOMENTARI

 1. djomla kaže:

  Malo je onih filmova koji izazivaju veliku paznju publike i koji pune bioskope. Poslednji takav film se u Subotici, tacnije Palicu prikazivao letos i to u produkciji porodice Balasevic. Medjutim, nazalost, film je samo jednom pusten, pa je mali broj mogao da odgleda dobro izrezirani album "Kao rani mraz".

  Od ovog fimla se ocekuje da konstatno puni bioskop na Otvorenom Univerzitetu, a vest je mogla da pocne ovim klipom

 2. goranRS kaže:

  Ohoho, stig’o cirkus i u provinciju :D

 3. Dreamgirl kaže:

  Iz tehničkih razloga druga projekcija koja je prvobitno trebala da bude od 20.00h pomerena je na 20.30h. Karte se po ceni od 250,00 dinara mogu kupiti na porti Otvorenog univerziteta, svakog dana od 8.00 ujutru pa sve do početka projekcija.

 4. Dreamgirl kaže:

  Bioskop EuroCinema će produžiti prikazivanje filma „Montevideo, Bog te video“ na još nedelju dana. Od 28. februara do 6. marta Subotičani će imati priliku da prate projekciju u terminu od 20.30. Karte se po ceni od 250,00 dinara mogu kupiti na portirnici Otvorenog univerziteta.

OSTAVITE KOMENTAR

62 + = 65

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 7 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: