Konferencija o novim Pravilnicima u ugostiteljstvu

Na sastanku povodom stupanja na snagu novih Pravilnika u ugostiteljstvu, koji se održao u Eko centru na Paliću u organizaciji Park Palića, prisustvovali su Pokrajinski sanitarni inspektori. Cilj ove konferencije je prezentovanje i bliže upoznavanje ugostiteljskih radnika sa novim sanitarno-higijenskim uslovima koji su doneti u Pravilniku o minimalnim tehničkim i sanitarno-higijenskim uslovima za uređenje i opremanje ugostiteljskih objekata.
– Jedna od najvažnijih uslova koje propisuje novi Pravilniku u odnosu na prethodne je uvođenje kvalitetne ventilacione opreme u svim objektima – rekao je Dobrivoje Milin, sanitarni inspektor.

Slika

Drugi deo ove konferencije bio je posvećen Zakonu o zaštiti stanovništva od izloženosti duvanskom dimu. Na ovu temu je takođe naglašeno, da objekti koji se odluče da poseduju prostoriju u kojoj je moguće pušenje, obezbede ekstra kvalitetnu ventilaciju.
Da napomenemo, kazna za osobu koja puši u objektu gde je to zabranjeno iznosiće 5.000 dinara, dok će taj iznos za vlasnika objekta iznositi 50.000 dinara.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

4 + 3 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 15 ?
Please leave these two fields as-is: