Konkurs „Dizajniraj svoju limenku“

Recan Fond u saradnji s Asocijacijom Sport za Sve, Festivalom Mikser, pokretom Supernatural i fabrikom za proizvodnju limenki Ball Packaging Europe, raspisuje konkurs za dizajn etikete organičene serije limenki.

 

Raspisivanjem nagradnog konkursa „Dizajniraj svoju limenku…“, počinje velika kampanja Riken fonda i Asocijacije „Sport za sve“ Srbije, koja nosi naziv „Rekreiraj/Recikliraj“. Koncepti rekreativnog bavljenja sportom, kao i očuvanje životne sredine i reciklaža, mogu se lako povezati, pošto su odraz zdrave kulture ličnosti i tela.

 

U nagradnom konkursu „Dizajniraj svoju limenku“ moći će da učestvuju svi mladi, neafirimisani dizajneri. Prvonagrađena specijalno dizajnirana etiketa za limenku, biće proizvedena, a pobednik konkursa osvojiće put u London i odlazak na Londonsku nedelju dizajna.

 

Najbolji radovi biće izloženi tokom Fesitvala Supernatural i Mikser festivala. Ove limenke sa jedinstvenim dizajnom, biće punjene negaziranim bezalkoholnim pićem i distribuirane na svim događajima koje će Riken fond i „Sport za sve“ Srbije zajedno organizovati.
Radove slati na e-mail adrese:
jelena_kis@recan.org i rudan@farmer-spaic.co.rs

 

Detalje o konkursu pogledajte na: www.recan.org.rsKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

8 + 2 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 10 + 9 ?
Please leave these two fields as-is: