Konkurs: “Portreti umetnika u mladosti”

Pozivamo vas da se prijavite za učešće na OKTOBARSKOM URLIKU MLADIH, koji organizujemo u okviru projekta Portreti umetnika u mladosti. Projekat se sprovodi uz podršku Kancelarije za mlade Grada Subotice i Grada Subotice.

Pošaljite nam svoje pesme, eseje, ili kratke priče. Pošaljite dela koja želite da predstavite svetu. Pokažite publici svoj portret kroz ono što stvarate.

Prijavite se tako što ćete poslati najmanje dve pesme, ili jedan esej i kratku priču na mejl adresu urlik.subotica@gmail.com, sa naznakom Portreti umetnika u mladosti, najkasnije do 6. oktobra 2018. Uprijavi nam recite i nešto o sebi, o tome koje su vaše omiljene teme i šta vas inspiriše.

OKTOBARSKI URLIK MLADIH će se održati u subotu 20. oktobra 2018. godine u prostorijama Fondacije za omladinsku kulturu i stvaralaštvo “Danilo Kiš”, u Subotici.
Grupa za razvoj kulturnog aktivizma UrLiK nije u mogućnosti da snosi troškove dolaska na manifestaciju i smeštaja za mlade van Subotice. Sve potrebne intrumente i rekvizite je neophodno da umetnici sami ponesu ukoliko ih Grupa Urlik nema u svom posedu.

UrLiK-ov tim sa nestrpljenjem očekuje vaše prijave. Vreme je da upoznamo nove ljude, a nadamo se da ste među njima i vi!KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR