Konkursi

Pokrajinski sekretarijat za međuregionalnu saradnju, raspisao je konkurse za finanasiranje „Organizacije događaja u okviru OPEN Days 2010" i drugog projekata, koji se odnosi na organizovanje edukacija i radionica za predstavnike javnog i civilnog sektora u Vojvodini za proces programiranja i projektnog planiranja u okviru IPA programa prekogranične saradnje.

Slika

Vojvodina je po drugi put učestvovala na Open Days 2010 – Evropskoj nedelji regija i gradova, nakon što su na međunarodnom konkursu odobrene aplikacije Pokrajinskog sekretarijata za međuregionalnu sardanju, u okviru ovogodišnjeg programa „Konkurentnost, saradnja, kohezija".

Organizacijom lokalnih događaja, regije i gradovi Evrope aktivno teže da unaprede konstruktivni dijalog građana i institucija EU, da podignu nivo javne svesti i razmenu dobre prakse.

U prethodnom periodu, Pokrajinski sekretarijat za međuregionalnu saradnju organizovao je veći broj obuka u oblasti planiranja i izrade projekata namenjenih konkurisanju na EU konkursima, u okviru IPA programa prekogranične saradnje. S obzirom da su se do sada konkursi organizovali samo u Novom Sadu, ovim konkursom nameravano je da se organizuje serija obuka za konkurisanje za EU fondove u svim vojvođanskim okruzima, kako bi i građani udaljenijih opština imali prilike da dobiju neophodne informacije.

Rok za dostavljanje dokumentacije je 3. decembar.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

8 + 2 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 3 ?
Please leave these two fields as-is: