Kontiteh podiže skelet

Na kraju grada, daleko od očiju javnosti, i pomalo sakriveni halama Simensa i Norme, Kontiteh podiže svoju halu. Nakon uvodnih zemljanih radova u januaru, usledili su radovi na betoniranju ali i na montiranju armirano betonske konstrukcije. Elementi koji će nositi halu se ne izlivaju na licu mesta, već se dopremaju iz fabrike u Rumuniji. Kako kažu na gradilištu, teži je posao dopremiti betonske elemente dugačke 24m do gradilišta nego montiranje istih, posebno ako se uzme u obzir činjenica da moraju da prođu kroz grad.

 

Za sada, radovi teku po planiranoj dinamici, po kojoj će do kraja meseca biti montiran kompletan skelet. Paralelno sa montažom, startovaće i radovi na zatvaranju objekta, što će veoma brzo izmeniti celokupnu sliku na gradilištu.

 

Za sada sa gradilišta…

 

Povezaen vesti:
Betoniranje i na Kontinentalu
Kontinental krenuo u izgradnjuKOMENTARI

  1. Pepe kaže:

    Da je zavrsen Y-krak, sada ne bi imali problema oko transporta stubova duzine 24 metara na krajnju destinaciju. Znaci, prvo putna infrastruktura prije svega, pa ostalo posle. To su trebali prvo da urade. I kuca kada s gradi, pocinje se od temelja.

  2. stormwatch kaže:

    Samo napred! Gradite i gradite!

  3. nezposlena kaže:

    znam da firma vec negde radi u iznajmljenom pogonu,pa vas sve koji znaju gde se predaju ili kome se moze obratiti za posao da se jave, da postave odgovor kao komentar, molim vas! hitno,ali hitno mi je potreban posao!!!

OSTAVITE KOMENTAR