Konvencija u Subotici

U sklopu predizborne kampanje, predstavnici Koalicije SPS-JS Ivica Dačić, predsednik SPS, Dragan Marković Palma, predsednik JS, Aleksandar Antić, zamenik predsednika SPS, Dušan Bajatović, predsednik PO SPS i Srđan Kružević, predsednik PO JS obišli su građane Subotice.

dacic u centru subotice_270316_RAS_foto Biljana Vuckovic 002_1000x0

Ideja slobode, jednakosti i socijalne pravde nikada neće izgubiti na značaju. Naprotiv, ona imaju sve veću snagu – rekao je u Subotici Ivića Dačić, lider, koalicije SPS–JS–KP.

Dačić je naglasio da se zalaže da svaki građanin ima besplatno lečenje, školovanje, da se zaposli i da živi i radi u miru.

Dragan Marković Palma, predsednik JS, kaže da Subotica ima odličan strateški potencijal, ali da on nije dovoljno iskorišćen.

– Razočaran sam prizorom nekadašnjih fabričkih giganata čiji su krovovi popadali i okružuje ih korov i kopriva. Njihovi kapaciteti se moraju oživeti da bi bili mesta za nove radnike – rekao je Palma.

Dušan Bajatović očekuje da veliki broj lista prođe i da SPS ostvari veoma dobar rezultat.

– Na političkoj sceni nemamo neprijatelje, već samo protivnike. Došlo je vreme kada moramo razmišljati dugoročno i raditi na reindustrijalizaciji Srbije, jer strane investicije su dobre, ali moramo angažovati sve domaće potencijale – rekao je Bajatović.

 

BLICKOMENTARI

 1. Lenin kaže:

  Molim vas.Nemojte nas farbati.Pa vi ste baš ti koji nose najveću krivicu za ovakvo stanje.Još ste u trci što vas je isto takva lopovska banda vaskrsla.Da umesto Tadića i njegovih 40 lopova bio neki surovi pošteni političar,danas vas ne bi bilo.
  Ivice!Uz dužno poštovanje.Dozvolite da nešto pitamo.Kada ćete nama tj. narodu objasniti kofere?Zahvaljujući vama i vama sličnima porodica Milošević uživa u inostranstvu u blagodetima miliardera?!

 2. Lenin kaže:

  Baš lepo!Svi ste stali u jedan kadar! 😀

 3. Alex kaže:

  ako cemo realno, Palma sta je uradio sa Jagodinom mozemo samo da mu se divimo..Bar malo toga da se prenese na Suboticu, bilo bi kul. Bar bi imali akva park.Stadion, ali nemamo. A mogli bi.

 4. Lenin kaže:

  @Alex Jagodinci su imali sreće,što je kriminalac kod njih prao pare!Pitamo se koliko gospon banana ima nekretnina,firmi i materijalnih dobara?Možda je Ivici ispao koji kofer?

 5. Megatron kaže:

  Nikada nisam voleo Palmu, ali ovi nasi bi mogli na privatne casove kod njega. On je tamo u toj zabiti napravio turisticki centar: akvapark, zoo, muzej vostanih figura, jedan brutalan park uz brdo i naravno retail park koji je 3 puta veci od ovog naseg i 5 puta bolji. Ako mi ne verujete idite u Jagodinu i pogledajte.

 6. stormwatch kaže:

  Digo se Lenin na svoje, auuuu kada se carstvo diglo samo protiv sebe, bice perlica….wooooooooooooooooow!

 7. Lenin kaže:

  @stormwatch
  Hm… Nešto si mi suzdržan.Možeš ti to i bolje! 🙂

OSTAVITE KOMENTAR