Korekcije na popločanju oko fontane

U okviru probnog rada fontane uočeno je da je potrebno izvršiti korekcije na popločanju oko same fontane. U saopštenju Gradske uprave navodi se da će korekcije biti završene u narednih nekoliko dana.KOMENTARI

 1. Arh..2 kaže:

  A nova korekcija će biti posle mraza…

 2. Siniša Veliki kaže:

  Ovo smeće, koje niko nije hteo ali su nam zato bezobzira uzeli milion evra i dalje ne radi kako treba, kakvo iznenađenje. Bitno da su kumovi dobro zaradili. U razvijenim zemljama bi se odgovaralo strogo za ovakvu krađu, ali u Srbiji se gospoda nagradi. Što više pokradeš tim viša pozicija u državi. Tako za sve koji žele da znaju kako odvesti državu u bankrot, najbrže to uradite.

 3. SNS bot kaže:

  Bez plana, bez strategije, bez iole stručnosti ali zato sa vašim parama koje mi uzmemo sebi u džep, a vi budete kažnjeni ako nam te pare ne date. Vaš SNS.

 4. Moje ime je Đorđe kaže:

  Ovu fontanu sad žele da nekako na bilo koji način (vrv uključujući još para iz budžeta) dovedu u rad da bi se sledeće godine mogli slikati i hvaliti kako oni rade u našem interesu, iako niko nije želeo još jednu fontanu, a pogotovo ne ovo govno koje smo dobili, iako ova fontana absoultno nikako ne pomaže normalnom građaninu Subotice da živi i radi bolje.

 5. Aleksandar Pi*ka Vučić kaže:

  Evo kako SNS radi za građane Srbije i Subotice.
  Ulažu u autoputeve i zaobilaznice da stranci mogu lakše da prođu kroz Srbiju.
  Ulažu u fontane i raznorazne spomenike za strane turiste koji dođu da posete.
  Ulažu u migrante i njihovu adaptaciju u naš sistem.
  Ulažu apsolutno 0 u edukaciju i razvijanje budućih generacija koje će trebati kad tad isto da vode ovu državu.
  Daju maksimalne subvencije stranim investitorima a domaće guraju u stečaj ili ih optužuju za krađu i prikrivanje poreza.
  Uvoze stranu hranu 3 klase (što u prevodu znači otpad od hrane koja bude prozivedena u Nemačkoj)
  Projekti uvek budu izvedeni uz pomoć mnogih najboljih stručnjaka koji su specijalizovali u kupovini diploma i krađi para od države i naroda.
  Projekti se odmah pri planiranju krađe gradskog bužeta naravno daju kumovima da fino peru…
  Nema na čemu, voli vas vaš SNS, Aleksandar Pi*ka Vučić

 6. Milos kaže:

  sramota

 7. Perem pare ne stajem kaže:

  Korekcije u popločavanju su navodno da bi se cevi zaštitile od hladnoće. Ako se pitate zašto to u samoj izgradnji fontane nije urađeno, pa gospodo zar vi mislite da se tamo išta gradilo kako treba. Gospoda je dobila rok, do kad je fontana morala da bude gotova da bi se Laban mogao slikati. Pošto nije bilo šanse da se to uradi na vreme, jer bože moj pa morali su valjda i kumovi malo da kupe po neki audi i mercedes sa zatamljenim staklima, neki delovi na fontani koji nisu bili neophodni za rad su bili „odloženi“ do sad kad je bilo rečeno ili ćete to napraviti ili cela fontana propada i sledeće godine se nećete moći slikati jer mlazovi neće raditi. Pošto gospoda, perem pare ne stajem, voli da se slika, zapretili su kojem radniku da će biti čupanja grkljana ili sličnog, i eto sad popravljaju fontanu.

 8. Pozorište kaže:

  Šta se desilo sa pozorištem, njega i dalje rade ili je ponovo stalo. Kako god, iskreno jedva čekam da ga završe pa da usred neke predstave kažu kako su uočili da su potrebne neke korekcija na plafonu, pa da ponovo počnu da ga renoviraju još koju deceniju. MIslim realno nije meni problem da dajem sve pare i podižem kredit da bi platio porez, dokle god da ja vidim da se neki iz sns-a slika i govori kako će ga završiti.

 9. Anonimni kaže:

  Deca au se kupala i pokvarila kazniti roditelje za nevaspitanje dece

 10. Pastor vozi biciklu kaže:

  Jer isto tako i SNS u probnom radu pa zato radi ovako loše ili je to jednostavno zato što su čisti ološ.

 11. Bot na kub kaže:

  Srbija će biti jedina zemlja gde će morati da postave ograničenja na broj koliko puta može fontana da uđe i izađe iz probnog rada.

 12. adkersu kaže:

  U okviru probnog rada fontane uočeno je da se radi o uobičajenom predizbornom fušeraju. Toliko.

 13. Glupi komentari kaže:

  Opet glupi komentari smece maseg grada se javi uvek
  sto ne radite nesto sem sto pisete gluposti.

 14. Kalimero kaže:

  Ne znam, kako Vi, ali ja sam mišljenja da pozorište treba da se gradi još 20 godina! Bar ćemo živeti u nadi i isčekivanju da se završi jer znamo da će razočarenje uslediti za par meseci! Ispade da su bolji inženjeri, projektanti, građevinski radnici biki za vreme Austro-Ugarske vlasti na ovim prostorima…. Kud nas oslobodiše, što nas neobađoše… Šalu na stranu ali ako Mariju Tereziju pamtimo po renesansi Subotice Naprednjake ćemo pamtiti… Šta je suprotno od renesanse? Ima takva reč?

 15. caru carevo kaže:

  Pokrijte vi to. Ide zima.

 16. Bence kaže:

  @ Kalimero Temelj pozorista .maskotu ovog grada je postavio graditelj -arhitekt Austrijanac Johannes Molczer ( Molzer) za vreme kada su ovi prostori bili deo Austrijskog Carstva..On je projektovao i izgradio zgradu pozorišta.

 17. Kalimero kaže:

  Bence
  Hvala na informaciji, kako za mene tako i za sve ostale grašane Subotice. Potvrdii si ono što sam želeo da kažem. Od kako su ga porušili radi ponovne izgradnje, sve je išlo kao u pesmi Zidanje Skadra na Bojani! Umro Kasa-rušitelj/investitor(preko njega išlo u čipovanje), cigle završile u ogradi SMB na Čantavirskom putu, izvođač radova Francišković se ubio…. A fontana… Pa imaće i ona svoj ciklus kako u poeziji tako i u politici… Učiće deca preko On line nastave na daljinu…

OSTAVITE KOMENTAR

8 + 2 =