Korhec: Ne dam ostavku!

Predsednik Nacionalnog saveta Mađara u Srbiji Tamaš Korhec izjavio je da neće podneti ostavku na tu funkciju i rekao da su ostavku tražile “mađarske partijice”.

 

Zahtev za Korhecovu ostavku potpisali su Demokratska stranka vojvođanskih Mađara, Demokratska zajednica vojvođanskih Mađara, Građanski savez Mađara, Pokret mađarske nade i 11 civilnih organizacija.

 

Oni su Korheca optužili da nije ispunio obećanje da neće biti smanjenja broja odeljenja sa nastavom na mađarskom jeziku u Vojvodini.

 

“Ove mađarske partijice i organizacije u njihovom okruženju nisu pokrenuli napad na mene, već su započeli kampanju za obezvređivanje Nacionalnog saveta Mađara i Saveza vojvođanskih Mađara”, naveo je Korhec u izjavi za medije na mađarskom jeziku u Vojvodini.

 

Tamaš Korhec je funkcioner Saveza vojvođanskih Mađara, stranke koja ima većinu u nacionalnom savetu te nacionalne zajednice.

 

Korhec je optužio te partije i civilne organizacije da se služe neistinama u napadu na njega. “Ali, mene nisu izabrale ove partije i civilne organizacije i neće njihov predlog biti osnova za moju ostavku”, kazao je Korhec.KOMENTARI

 1. Anonimni kaže:

  Kakav licemer! Pred izbore je, kao i gomila SVM-ovaca delio lažna obećanja (poput ovoga za broj odeljenja), a kada je došlo vreme da se ta obećanja ispune, nije spreman da snosi odgovornost. Nikad više glas za SVM!

 2. Anonimni kaže:

  dobro je da se i oni malo dele a ne samo mi srbi….

 3. nikola kaže:

  obraz dam fotelju NEDAM!!!! :mrgreen:

 4. mađar kaže:

  “gosp.” Korhecz, kolika vam je plata na ovom mestu gde ste sad, i kolika vam je plata u Budimpesti na fakultetu kojem predajete, a koji to bese fax ? E kad lepo odgovri covek na ova pitanja ukapiracete sto nece da da ostavku ! 👿

 5. daca kaže:

  Ma ne prima on veliku platu!Samo toliku da sa njegovom mogu da zive cetiri prosecne porodice.A to je samo plata odavde ,a gde je druga iz Madjarske?Nju ce mo da ostavimo da covek moze da zivi. 😈

 6. Anonimni kaže:

  Ne daj Korhec – tvoje je !

 7. daca kaže:

  A koliko je njegovo to osete gradjani sad vec cetvrtog reda. dok on samo u ovoj fotelji zaradjuje 150000 dinara kao platu a ne prima manje sigurno, gradjani crkavaju od gladi. A trebali bi da se zapitate kako je uopste dosao u ovu fotelju! ima koliko godina? nemoguce je da je stekao toliko obrazovanje i znanje da moze da se igra sa nasim dzepovima. I pitaj njega da li je njemu kasnila ikada plata po godinu dana kao nama obicnim smrtnicima. Ma terajte to iz kancelarija nek radi ko sav normalan svet a ne da prima platu ko rokfeler za tri reci sto progovori u skustini. Kad uradi nesto za narod tad nek sedne u fotelju da odmara dupe na tudjoj muci.

 8. Nora kaže:

  :

  Kakav licemer! Pred izbore je, kao i gomila SVM-ovaca delio lažna obećanja (poput ovoga za broj odeljenja), a kada je došlo vreme da se ta obećanja ispune, nije spreman da snosi odgovornost. Nikad više glas za SVM!

  Pa ne moze Korhec DA NAPRAVI  toliku decu. To je trebalo da bude jasno svima koji su ga slusali pre nego sto je izabran.

 9. ivan kaže:

  Pa valjda ima tatu advokata koji ga je zalepio u fotelju

OSTAVITE KOMENTAR

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 13 + 15 ?
Please leave these two fields as-is: