Kovačević i Binić predstavljeni

Na današnjoj press konferenciji predstavljeni su Vladan Binić i Aleksandar Kovačević, dvojica fudbalera koji su pojačali redove Fk Spartak Zlatibor voda, piše na zvaničnoj prezentaciji ovoga kluba.

foto: fkspartakzlatiborvoda.com

Aleksandar Kovačević, koji igra na poziciji zadnjeg veznog, od prvog dana je na priprema sa ekipom. Igrač 1992 godište, član mlade reprezentacije Srbije, fudbalsku karijeru započeo u Fk Voždovac zatim igrao za Crvenu Zvezdu i Olimpijakos. Iz Sopota, filijale Crvene Zvezde, prešao u Fk Spartak Zlatibor voda i obavezao se na ugovor od četiri godine.

 

– Proveo sam u klubu već nedelju dana, mogu da kažem da su treninzi veoma naporni, dobro se radi. Saigrači su me sjajno prihvatili i mislim da sam se dobro uklopio u ekipu i da sam spreman za još naporniji rad koji nam predstoji. Želim da napredujem i da se izborim za mesto u timu. Verujem da ćemo se dobro pripremiti i što bolje započeti takmičarski deo u kome moj sadašnji klub ima visoke ambicije – rekao je Kovačević na predstavljanju za zvanični sajt kluba.

 

 

Drugo pojačanje je Vladan Binić (1987g.), fudbaler koji je karijeru započeo u Fk Sparta iz Praga. Nakon toga igrao za Napredak (Kruševac) i Crvenu Zvezdu. Poslednjih pola sezona bio je na pozajmici u Fk Radnički, odakle je došao na novu pozamicu do kraja sezone. Binić igra na poziciji desnog veznog, na mestu gde je igrao Marko Mirić koji je pre koji dan prešao u Crvenu Zvezdu.

 

Binić se takođe obratio sa svojim prvim utiscima -Odradio sam tek dva treninga sa Spartakom i za sada imam pozitivne utiske. U toku je prvi deo priprema, dobro se radi. Došao sam u redove Subotičana da povratim pravu formu i da svojim igrama pomognem Spartak Zlatibor vodi da ostvari svoje ciljeve. Nadam se da će i klub meni pomoći da se vratim u pravi ritam.

 

fkspartakzlatiborvoda.comKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR