Krali butan boce

Subotička policija je odredila meru zadržavanja do 48 sati Nebojši M. (1985.) i Damiru R. (1979.) iz Male Bosne, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili više krivičnih dela teške krađe. Postoji osnov sumnje da su Nebojša M. i Damir R. u poslednja dva meseca u više navrata, provaljivali u privatne kuće i ugostiteljske objekte na području Subotice, iz kojih su odnosili novac, tehniku, alat i druge vredne predmete.
Osumnjičeni su uz odgovarajuću krivičnu prijavu privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici, koji im je odredio pritvor do 30 dana.

Slika

Pripadnici Policijske uprave u Subotici lišili su slobode Gabora U. (1978.) i Alberta Č. (1966.) iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teške krađe. Osumnjičeni se terete, da su provalili u magacin na salašu u blizini Subotice, iz kojeg su odneli aparat za varenje i 11 butanskih boca, koje su kod njih pronađene i vraćene vlasniku. Oni su uz odgovarajuću krivičnu prijavu privedeni istražnom sudiji Osnovnog suda u Subotici, koji im je odredio pritvor do 30 dana.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

4 + 3 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 11 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: