“Kraljevina Srbija” i Dečje pozorište za Biljanu Stojković

Udruženje "Kraljevina Srbija", GO Subotica u saradnji sa Dečjim pozorištem u Subotici organizovalo je humanitarnu pozorišnu predstavu za decu "Pepeljuga".

 

Cilj predstave je bilo prikupljanje sredstava za pomoć lečenja Biljane Stojković, a sredstva su se prikupljala kupovinom ulaznice ali i dobrovoljnim prilogom.

 

Prepuno Dečje pozorište i mnogobrojni koji nisu uspeli da uđu, potvrđuju uspešnost akcije kojom je prikupljeno preko 110.000,00 dinara.

2

3

4

5

6

7KOMENTARI

 1. boban kaže:

  Prvi put čujem za ovu organizaciju ali svaka čast!

 2. laki kaže:

  Kakva crna kraljevina? 

 3. Barbara kaže:

  E moj laki, tebi kraljevina crna? Pa gde su tvoji komunisti da daju prilog? Nijedna stranka se oglasila nije koliko znam…a dobili milione iz drzavne kase za izbore….

 4. Djuka kaže:

  al' pazi ti drzavu koja dozvoljava registraciju udruzenja koje se zove Kraljevina Srbija?!

  to znaci da bi dozvolili i ime Kraljevina Madjarska? ili Republika Srbija, zasto da ne? ili Parlamentarna Monarhija Bosna i Hercegovina?

  kakva komedija…

 5. laki kaže:

  @Barbara

  E, moja Barbara, kao i mnogi drugi u ovoj sumornoj današnjici i ti sve gledaš kroz novac.

  Tako zaboravljaš da su čuvari prestola olako POBEGLI pri prvoj agresiji na njihovu i našu zemlju sa sve zlatom i umetničkim vrednostima. Isti ti prestolonaslednici danas otimaju NAVODNO svoje od siromašne Srbije, jer je to NAVODNO njihovo. Koliko im je stalo do ove države dovoljno govori i to da ne znaju da govore njenim jezikom. No, manje-više, ne bih trošio biše reči na dinastiju, jer to nisu zaslužili.

  A što se tiče KOMUNJARA, kako ih ti pogrdno nazivaš, pitaj nekolicinu svojih poznanika koji su proživeli deo svog života za vreme vladavine tih komunjara, kakav je bio život tada, a kakav sada kada smo svi demokrate. Biće ti jasno da su ljudi u vreme vladavine tih "zloglasnih" komunjara imali daleko više nego danas, mislim na prosečnog (danas siromašnog) građanina, kojih u ovoj državi ima najviše. Ako ništa drugo, bilo je više ravnopravnosti i pravde u svakom pogledu, neke reči poput TAJKUN, TRANZICIJA (lopovska)… nisu bile poznate. Nisu bile potrebne humanitarne akcije za lečenje pojedinih slučajeva, jer je za vreme KOMUNJARA država kroz svoje institucije sve to obezbeđivala.

  Kamo lepe sreće da se ta vremena mogu vratiti, pa da mnogi danas "uspešni biznismeni" i političari završe na Golom Otoku. Nisam siguran ni kakva bi bila tvoja sudbina zbog sprdanja sa KOMUNJARAMA, mada mislim da u ono vreme nisi imala hrabrosti ni da pomisliš da ih tako nazoveš. Kao sad je "DEMOKRATIJA", pa si se osilila. Izgleda još jedino ti veruješ da je ovo društvo demokratsko.

OSTAVITE KOMENTAR