Kraulijada

U petak 12. avgusta, na Gradskom bazenu je održan dan plivača i kolača. To je dan kada Plivački klub Spartak, Subotica, dodeljuje posebne plakete za svoje najuspešnije takmičare u protekloj sezoni a za najmađe se organizuje takmičenje.

Takmičili su se plivači sa „stažom“ u plivanju do dve godine gde spadaju i polaznici obuke plivanja koji su svoj prvi kraul-zamah naučili pre par nedelja. Za sve su bile obezbeđene medalje, zlatna za prvog u takmičarskoj grupi a srebrna za one koji su završili trku. A svi su je završili! Većini je kraj trke bio na 50-om metru a nekim grupama na polovini bazena, dok je onima sa svežom diplomom škole plivanja pripomogla i daska da dođu do svoje prve plivačke medalje.

Dugogodišnja je praksa našeg plivačkog kluba da decu prvo obuče da plivaju, zatim ih tokom dve godine obučavaju tehnike plivanja, omogućavaju im izlaske na takmičenja a potom u zavisnosti od ostvarenih rezultata prelaze u takmičarske grupe kluba.

 

Sigurno da će se neki od osvajača zlatnih i srebrnih medalja „Kraulijada 2011“ pridružiti grupi najuspešnijih u Plivačkom klubu Spartak a to su za ovu godinu: Šoštarec Milica, Mamužić Darko, Hunjadi Filip, Barna Andrej i Rašković Bojan – nosioci pojedinačnih i štafetnih nacionalnih rekorda !!!

Više fotografija na:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150269985552284.331870.298164092283&type=1KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

8 + 1 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 13 + 15 ?
Please leave these two fields as-is: