Krenuli radovi u Teslinoj ulici

Počeli su radovi na proširenju i sanaciji Tesline ulice u Kertvarošu.

 

Ova ulica dužine oko 1400m uz ulice Matije Gupca, Dragiše Mišovića, Prvomajsku, Frankopansku, Proleterskih brigada i Kirešku spada u TOP10 ulica koje pod hitno treba proširiti jer je saobraćaj u njima veoma frekventan a infrastruktura veoma loša. Automobilske gume su same napravile proširenje na uštrb zelenog pojasa jer svako mimoilaženje znači i silazak sa asfalta.

 

Proširenje kolovoza za pola metra će omogućiti formiranje dve kolovozne trake u ulici gde nije predviđen saobraćaj kamionima.

DSCF5953

DSCF5952

DSCF5950

DSCF5956DSCF5955KOMENTARI

 1. ja kaže:

  Šta će biti sa onima koji su uzurpirali javnu površinu pa postavili razne stubiće da im niko ne parkira ispred kuće? Ili posadili razne vrste drveća bez ikakve dozvole? 

 2. DC kaže:

  "Ova ulica dužine oko 1400m uz ulice Matije Gupca, Dragiše Mišovića, Prvomajsku, Frankopansku, Proleterskih brigada i Kirešku spada u TOP10 ulica koje pod hitno treba proširiti jer je saobraćaj u njima veoma frekventan a infrastruktura veoma loša."

  Ako se u Matije Gupca ne uradi nešto konkretno nastaće kolaps. Eno niče još jedna zgrada na uglu sa Kumičićevom a u skorije vreme će i na drugu stranu prema ulici 8. marta. Parking mesta i garaža duplo manje nego stanova, automobili parkirani po trotoaru, tamo uskoro neće biti ni gde da se siđe sa puta ako se ne proširi.

 3. adkersu kaže:

  Ako će biti i  ivičnjaka sa obe strane biće to krupan korak u subotičkoj niskogradnji, možda čak i tema doktorata na Megatrendu.

 4. djomla kaže:

   

  ja:

  Šta će biti sa onima koji su uzurpirali javnu površinu pa postavili razne stubiće da im niko ne parkira ispred kuće? Ili posadili razne vrste drveća bez ikakve dozvole? 

   

  Zaobice drvo. Ako je neko stavio kantu, zaobice kantu. 🙂 

   

  DC, u Matije Gupca je dodeljena jos jedna dozvola za izgradnju. Bas u delu gde su vec izgradjene zgrade. I kuca koja je ostala izmedju zgrada je otkupljena. Tako da se tu moze ocekivati trend nastavka izgradnje.

  Matije Gupca je problematicna u svakom njenom delu. Od lose putne infrastrukture do jos losijih trotoara, parkinga, elektricnih i drugih instalacija i to duz cele ulice od Matka Vukovica do Blaska Rajica. I same raskrsnice su dosta lose resene.

 5. ivan kaže:

  Ako prosire i Kiresku to bi bio pun pogodak, kao i kruzni tok kod Majsanskog mosta

OSTAVITE KOMENTAR