Krkobabić: Ako Vučić izgubi, zaboravite na penzije

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije Milan Krkobabić upozorio je penzionere da „mogu da zaborave na penzije“ ukoliko lista koju predvodi Aleksandar Vučić izgubi na izborima 24. aprila.

Krkobabić je na predizbornoj konvenciji u Kraljevu rekao da penzioneri 24. aprila ne glasaju za PUPS i njegove koalicione partnere već „za svoju sigurnu penziju“.

krkobabic-2-n1

„Ta penzija će biti redovna i sigurna samo ako ova partija bude imala dovoljan broj svojh predstavnika, a koalicija na čelu sa Aleksandrom Vučićem, dobije mandat da vlada. U protivnom, džaba ćete čekati poštara“, kazao je predsednik PUPS-a.

On je pozvao penzionere na „ozbiljnost“ kako bi penzije u narednom periodu bile povećane.

„Lider ove koalicije Aleksadar Vučić izrazio je sumnju u ishod rezultata ovih izbora. U pravu je, nemojmo da se uspavamo i shvatamo stvari neozbiljno, jer je jedna bitka za penzije dobijena i spasili smo ih, sada mogu da idu nagore“, rekao je Krkobabić.

 

N1

 KOMENTARI

 1. Revizor protiv EU kaže:

  Neverovatno drsko i bezobrazno! Ne daje penzije Vučić ni SNS, penzije nisu socijalna kategorija niti neko izdržava penzionere, one su zarađene i plaćene tokom godina radnog staža, a ako je neko potrošio taj novac, to se nas penzionera ne tiče, nismo mi potrošili, prema tome bilo koja vlast da je u pitanju neka se snađe kako će ih isplaćivati! Šta bi rekli da ste 40 godina ostavljali novac u banku i kada dođete da podignete kažu vam: E, nema, neko je potrošio, ili: Možete dobiti ali samo umanjeno! Mrš stoko! Vratite svakom penzioneru s kamatom ono što je uložio pa nam ni ne trebaju penzije! Kradete 20,4 odsto onome ko ima 40 godina staža a nema 65 godina, s kojim pravom? S kojim pravom to proglašavate „prevremenom penzijom“? Da li je dužina staža pomerena na 45 godina? Nije! Pa? To je STAROSNA DISKRIMINACIJA, kažnjiva po članu 31 Ustava. Evo zašto. Ako su dvojica radnika, recimo, počela da rade istog dana, jedan sa 20, drugi sa 25 godina starosti, radili 40 godina isti posao i isto zarađivali, i uplaćivali u penzijski fond isto, i istog dana otišli u penziju, prvi će biti DISKRIMINISAN po starosnoj osnovi jer ima 60 godina a drugi će dobiti (ni kriv ni dužan) PUNU PENZIJU. Samo zato što ima 65 godina. Dakle, prvi je KAŽNJEN jer je počeo da radi sa 20 godina! Bitange iz SNS i PUPS-a, to je vaš „europski put“! Pitam se samo kakav je mentalni sklop onoga ko može da glasa za vas!?

 2. E kaže:

  Nije mi namera da iznism moje političko mišljenje ovim komentarom, ali kada vidim da lideri političkih partija u predizbornoj kampanji ciljaju na penzionere, nekako se vratim u devedesete, kada je pred svake izbore stigla neka zaostala penzija….istorija se ponavlja, i to je nekako normalno, samo što sam mislila da će se ponoviti za stotinjak godina, a ne za dvadeset…

 3. Vesko kaže:

  Briga tebe za penzionere, vec samo za tvoju lozu, da bude dobro raspoređena i obezbeđenja.

 4. Mauzer kaže:

  Na osnovu cega Krkokabic moze i sme tako da govori da penzije neci biti ako nepobedi Vucic,coveka treba odma uhapsiti da nesesiri takve lazi.Vise se plasi on za svoju fotelju u Posti i za sina stoga je preko veze ugurao i to na rukovodece mesto a mali nema nikako iskustvo.

 5. Robika kaže:

  Dislajk svim hejterima vucica. Prvo u pravu je covek. Svi se nesto busaju i znaju da napadaju a nemajubpojma o zivotu. Drugo kad bi bilo ko iz opozicije dosao na vlas drzava bi propala. A kao teece od naseg vucica nema boljeg postenijeg radnijeg coveka!
  Tako da ne laprdajte bolje…

 6. Farago Zoltan kaže:

  Ta tvoja slavna „lista“ Krkobabiću i tvoji koalicioni partneri mene koštaju 100.000 dinara svake godine, jer ste mi svojim zakonom toliko umanjili penziju ! I sad da glasam za te bitange ? MOŽE ALI GOVNJIVOM MOTKOM !

 7. Mister No kaže:

  Miloševićevi penzioneri koji su u inat glasali za njega jer im je ukrao 4 penzije polako nestaju . Čist račun =obostrana korist i zdrav mentalni sklop. 🙂

 8. stormwatch kaže:

  Hahahahahahahaha, ovo je posebno jadno od strane ovog Krkobabica, ali ovaj Robika je primer Vuchicofilije i placenog botovanja, jebote covek skinuo penzionerima 25% od penzije u proseku, i to se NIKADA nije desilo jos od perioda reforme dinara i Cika Avrama, a Demokratske vlasti imale konstantno povecanje penzija izmedju 1% i 2.5% svih godina, da ne spominjem majstorsko manevrisanje u periodu ekonomske krize izmedju 2008 i 2012. Da je SNS tad bio na vlasti, jeli bi ste vi vec davno govna jer je Srbija za 4 godine zaduzena vise nego u periodu od 6. Oktobra 2000 do maja 2012, privreda i ekonomija u problemima, svugde raste BDP, plate, penzije i povecava se standard samo Vucic i Ruska mafija pricaju kako „svugde puca“ ali je u Svbiju dobvo.

 9. Pravdoljub .. kaže:

  Na kakav samo pokvarenjački i podmukao način žele zadržati vlast,žele vlast po svaku cenu. Dokazali ste se,netrebate nam više. Udarate na penzionere jer normalno da se ljudi boje za svoje penzije. Neka se boje oni Vaši sateliti koji su penzionisani za par hiljada evra ili maraka u ono vreme,pošten radnik neka se neboji za svoju radom stečenu penziju u koju je otišao po svim pravnim normama.
  Udarate na penzijsku i socijalno ugroženu populaciju,jer znate da će Vas omladina pomeriti sa prestola. Omladina i mi koji smo proveli mladost pod Vašom vladavinom devedesetih veoma dobro znamo ko i šta ste.

OSTAVITE KOMENTAR

+ 71 = 81

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 11 + 9 ?
Please leave these two fields as-is: