Kuću grade za 385 evra kvadrat

Odnedavno kompanija „Lafraž Srbija” ima program „Lafraž kuće”, čime je ušla u novi segment tržišta poluprefabrikovanih kuća. U ponudi su različiti tipovi kuća prilagođeni potrebama kupaca i uslovima gradnje na konkretnoj lokaciji. Ponuda uključuje finansiranje i izgradnju porodičnih kuća po sistemu „ključ u ruke”, koji obuhvata i pribavljanje svih potrebnih dozvola za izgradnju. Kako su nam rekli u kompaniji, za sada je planirana izgradnja u Novom Sadu i Beogradu, ali u planu je gradnja takvih kuća po celoj Srbiji.

montazna kuca

Zahvaljujući posebnoj tehnologiji koja omogućava preciznost gradnje i kontrolisani kvalitet u fabričkim uslovima, do novog doma je moguće doći za 28 dana od pribavljanja potrebnih dozvola.

– Ulaskom na tržište poluprefabrikovanih kuća želeli smo da građanima Srbije ponudimo mogućnost da brzo i efikasno, po povoljnoj ceni, dođu do doma koji će spojiti moderni dizajn s tradicijom beočinske cementare i kompanije „Lafraž”, koja garantuje sigurnost i kvalitet – objasnio je direktor „Lafraža Srbija” Dimitrije Knjeginjić.

Trenutno je u ponudi devet tipova objekata, uz varijante s ekološkim zelenim ili tradicionalnim kosim krovom. Program posebno naglašava aspekat udobnosti, koja se ogleda u jednostavnom ali jedinstvenom arhitektonskom konceptu, uz akcenat na optimalnu iskorišćenost prostora, funkcionalnost i energetsku efikasnost. Osnovni građevinski materijal proizvodi se u Beočinskoj fabrici cementa, čiji proizvodi predstavljaju vezivno tkivo srpskog građevinarstva.

Ta kompanija je, u saradnji sa Socijete ženeral bankom za srpsko tržište pripremila i jedinstvenu ponudu u vidu povoljnog kredita za izgradnju ovih kuća. Za taj kredit nije potrebno uspostavljanje hipoteke na drugu nepokretnost, učešće je 20 odsto, a rok otplate 25 godina. Kamatna stopa je 4,5 odsto, a cena kvadrata, u zavisnosti od tipa kuće, kreće se od 385 evra pa naviše, a konačna zavisi i od nivoa opremljenosti objekta.

smo saznali da je zainteresovanost građana velika, ali da izgradnja „Lafraž kuća” još nije započela, odnosno da su u toku razgovori i pregovori, ali da se očekuje da uskoro projekat dobije i praktičnu primenu.

 

DnevnikKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

33 + = 40

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 5 + 10 ?
Please leave these two fields as-is: