Kuglanje: brojne kuglašice Pionira u reprezentaciji Srbije

U narednih nekoliko meseci, žensku reprezentaciju u kuglanju čeka mnogo posla. Već u oktobru će biti održan pojedinačni seniorski šampionat sveta u Ricingu u Austriji. Sledeće godine u maju je na redu ekipno svetsko prvenstvo u Sarajevu. Veliki izazovi za koje će biti potrebno mnogo rada. Selektor, Mirko Čukvas je okupio ekipu devojaka i održao u Somboru i Kljajićevu treninge. Ono zbog čega je za nas, Subotičane, interesantna ova selekcija, jeste prisustvo čak četiri kuglašice iz Pionira u Subotici. Pionir je ekipa koja je dala najviše, od svih, reprezentativki i to čak četiri: Nevenka Joković, Livia Santo, Renata Vilov i Mima Bogdanović.
Slika
Renata Vilov
Na pripremama su izvršena i testiranja trenutnog stanja devojaka na kojima su se naše devojke odlično pokazale i dokazale svoj kvalitet. Na testu fizičke izdržljivosti najbolje su se pokazale Renata Vilov, Livia Santo, Marija Gajin i Nataša Savić, u igri na pozicije Nevenka Joković, Renata Vilov, Zorica Barać i Milica Pavlic, a u igri na rezultat Renata Vilov, Nataša Savić i Zorica Barać.
Ostale kuglašice: Marija Gajin i Jelena Petrović („SPC Vojvodina“ Novi Sad), Zorica Barać i Nataša Savić (ŽKK „Apatin“), Ksenija Milosav i Marijana Čisar („Kristal“ Zrenjanin), Isidora Šibul („Vojvodina“ Bačko Gradište), Milana Pavlic (ŽKK „Polet“ Sombor) i Maja Đukić („Radnički“ Novi Sad).KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

59 + = 69

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 13 + 11 ?
Please leave these two fields as-is: