Kuntić: Glasajte za HDZ

Bivši predsednik DSHV Petar Kuntić, koji je na ovoj funkciji bio poslednjih 12 godina, pozvao je sinoć članstvo da na izborima u Hrvatskoj 8. novembra podrže „Domoljubnu listu“ Hrvatske demokratske zajednice.

Novoizabrani predsednik Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini (DSHV) – Tomislav Žigmanov, izjavio je da će saradnja na izborima u Srbiji između DSHV i ostalih stranaka biti moguća jedino sa onima koji su spremni „priznati Hrvate u punom dostojanstvu i osigurati im ravnopravan status“.

Izbornoj skupštini prisustvovali su predstavnici Generalnog konzulata Hrvatske u Subotici i HDZ-a, ali niko od predstavnika domaćih političkih stranaka, čak ni onih s kojima je DSHV u koaliciji na vlasti u Subotici.

demokratski-savez-hrvata-vojvodine-dshv_660x330

BetaKOMENTARI

 1. Miki kaže:

  Tj,glasajte za njega mala plata u srpskom parlamentu pa bih covik da se uhljebi u sabor….

 2. Vesko kaže:

  Vrime je bilo da napusti kormilo i preda mlađem, mada ni ovo nije neki izbor, da bili
  presretni.

 3. jasso kaže:

  Gospon Kunticu mislio sam da si ti malo pametniji covjek,ali ovom svojom izjavom si pokazao da si isti kao i onaj buljooki za kojeg lobiras,da se glasa za njega,jedna velika budala…

 4. Djuka kaže:

  Pere Kuntic? Jel’to otac od onog ubice, Vedrana? (http://www.vajma.info/cikk/szerbkiadas/2252/Segedin-Uslovna-kazna-za-vozaca-iz-Subotice.html)
  jeste, bas je on taj koji treba da odredjuje ko ce za koga glasati…

 5. šlb kaže:

  e djuka, čime se ti nasladjuješ, bolesni ume

 6. stormwatch kaže:

  @Djuka

  Ajde ne kenjaj, nemas pojma sta se dogodilo i lupas gluposti napamet. Taj slucaj nema apsolutno nikakve veze sa DSHV-om, politikom, strankama, nacionalistickim prepucavanjima i ostalo. Ostavite tu Devojku na miru.

  Nego reci ti meni jer osudjen nekad onaj ubica, Madjar, sto je vozio kamion i ubio dvoje najboljih TV radnika u Subotici i okolini? Mislim jebote, covek je kao neki extra vozac kamiona sa veoma dugim radnim stazom (od cega je verovato 90% radnog staza proveo pod gasom jeftine palinke), a nije video toliki kamion i korpu u kome su se ta dvojica nalazili. Sta bi sa tim? Covek se nije ni potresao, a pusten je istog dana.

  Manje srackanja, vise poznavanja situacije iz prve ruke.

 7. isisop kaže:

  Bać Tome je pravi izbor.Triba nam filozof da dovede u red ovu žabokrečinu.

OSTAVITE KOMENTAR

5 + 4 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 5 + 15 ?
Please leave these two fields as-is: