KUP SRBIJE: Novosadska lekcija Subotičanima

U divnom ambijentu odigrana je poslednja utakmica osmine finala Kupa Srbije. Favorizovana Vojvodina savladala je lidera Prve lige Sever Putare, a ključnu razliku Novosađani su stekli još u prvom delu.

Početak je pripao superligašu Vojvodini, već posle osam minuta izabraniciMomira Rnića vodili su 6:1. Pokušao je nešto da uradi strateg SubotičanaBranislav Zeljković minutom odmora u 16. minutu (3:9), ali pomaka na bolje nije bilo, pre svega zbog odlične role Stanka Abadžića pred mrežom Novosađana.

 

Već na odmoru znao se poslednji učesnik četvrtfinala Kupa, mada su Putari pokušali da iznenade rivala početkom nastavka, kada su serijom 6:1 u 38. minutu prišli na 12:15, pre svega zahvaljujući dobroj roli organizatora igreMarka Kovačevića.

 

Živnuli su i navijači, pokušali da pomognu pulenima da dođu do preokreta, ali njihovim nadama u tim momentima isprečili su se stativa (četiri puta) i golman Abadžić.

 

Pokušali su još jednom pred kraj Putari da izbore bar remi i sedmerce, ali kada su na 20:23 po treći put promašili sedmerac, bilo je jasno da ni sreća nije na njihovoj strani, pa se iskusniji i kvalitetniji tim ipak plasirao u završnicu najmasovnijeg takmičenja.

 

Žurnal

Foto: Spartak VojputKOMENTARI

  1. baldhawk kaže:

    I na kraju ne pise rezultat! Fantasticno!!!

OSTAVITE KOMENTAR