Kurćubić o meču sa Zvezdom

Spartak u narednom kolu gostuje na Marakani ekipi Crvene Zvezde. Meč se igra u nedelju 29.09. sa početkom od 19h. Subotičani su u poslednje vreme pružao odlične igre protiv beograđana i nadamo se da će tako biti i u ovoj utakmici.

– Pred nama je treća utakmica u proteklih nedelju dana i to za nas najteža, tu pre svega mislim na fizički aspekat. Ovo je međutim najlakša utakmica što se tiče psihološke pripreme za utakmicu. U pitanju je noćni termin, Marakana, Crvena Zvezda tako da će sigurno igrači imati puno motiva da pokažu svoj individualni kvalitet. Ako jedanaest igrača ima silan motiv ne možemo da odigramo slabo utakmicu. Ono što se tiče Zvezde je da im gostujemo u lošem momentu za njih. Znamo da neki negativni rezultati stežu igrače u pripremi nove. Zvezda je napravila dva loša rezultata u prvenstvu i već napravila bodovni zaostatak za Partizanom. Zbog toga nemožemo očekivati loš dan Crvene Zvezde koja će biti silno motivisana da pred svojim navijačima prekinu loš niz. Zvezda je sigurno apsolutni favorit u ovoj utakmici. Nje naš protivnik loše igrao u poslednje dve utakmice nego su napravili kardinalne greške koje su ih koštale dobrog rezultata. – istako je šef Petar Kurćubić.

 

– Mi moramo igrati sa Crvenom Zvezdom, probati da odigramo kao što smo to prošle godine u dva navrata kada smo odigrali dosta ofanzivno sa puno golova i dosta šansi. Probaćemo sa takvom filozofijom da istrčimo na Marakanu, da odigramo ofanzivno da damo gol i tako tražimo pozitivan rezultat. Očekujem dosta gledalaca, dobru i kvalitetno utakmicu sa dosta golova – završio je šef Subotičana.

 

Što se tiče tima izostaće nedovoljno opopravljeni Cicmil i Stevanović, dok je situacija sa Puškarićem još neizvesna jer je u desetom  minutu napustio kup utakmicu u Bumbarevom Brdu.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR