Akcija „3 za 999“ od sutra do kraja avgusta

Imamo lepu vest za knjigoljupce – akcija „3 za 999“ počinje 17. avgusta u 10 sati u svim Delfi knjižarama i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.

Verujemo da vam neće biti lako da izaberete samo tri od velikog broja naslova koji se nalaze na akciji.

Na ovom sjajnom spisku su romani „Unutrašnjost“ Tee Obreht, „Jezero br. 13“ Džona Makgregora, „Ratno svetlo“ Majkla Ondačija, „Cirkus“ Jonasa Karlsona, „Legenda o samoubistvu“ Dejvida Vana i mnogi drugi.

Odličan je i spisak naslova iz oblasti publicistike: „Omega“ Ridigera Dalkea i Fajta Lindaua, „Odmahni rukom i kreni dalje“ Rejčel Holis, „Digitalno zlato“ Natanijela Popera, „Skriveni svet oko nas“ Marka Miodovnika…

Skrećemo vam pažnju i na knjige domaćih pisaca. Na akciji su, između ostalih, „Pomor i strah“ Vuleta Žurića, „Pilot tramvaja“ Jovice Aćina, „Hleb i strah“ Milisava Savića, „Jugo uvek okreće na buru“ Laure Barne, „Black light“ Miomira Petrovića i „Čudima nikad kraja“ Daniele Bakić.

Ponuda naslova na sajtu se razlikuje u odnosu na ponudu u knjižarama. Spisak naslova na akciji u knjižarama možete dobiti na kasi.

Spisak naslova koji su na akciji na sajtu možete pogledati OVDE.

Prijatelj akcije je Nescafé. Uz svaku porudžbinu preko laguna.rs, tokom trajanja akcije, dobijate 3 različite Nescafé kafe, bogate arome i punog ukusa.

Akcija traje do 31. avgusta, a ostali popusti – članski, količinski i redovni – neće važiti za ove naslove.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 43 = 46