Društvena igra – „Rat za Prsten“ u prodaji od 12. februara

laguna-igra

 

Inspirisana popularnom i nagrađivanom društvenom igrom, kartična verzija igre „Rat za Prsten“ omogućava vam da se zaputite u svet „Gospodara prstenova“ i kreirate svoju verziju čuvenog sukoba između Saurona, Mračnog gospodara, i Slobodnih Naroda Srednje zemlje.

Ovo je prilika da iskujete sudbinu jednog doba…

U „Ratu za Prsten“ dva do četiri igrača se takmiče u dve ekipe, Senke protiv Slobodnih Naroda. Svaki igrač ima jedinstveni špil karata sa svim snagama i slabostima različitih nacija u ratu.

Slobodni Narodi se očajnički trude da dođu do svog cilja i unište Jedinstveni prsten, dok istovremeno brane svoju domovinu od surovih hordi Saurona i njegovih zlih podanika.

Pre nego što Nosioci prstena uspeju u svojoj nameri, Senke moraju da delaju brzo i odlučno, da polako iskvare Froda, povređujući ga ozledama, naporima i žalošću za gubitkom prijatelja.

Tokom jednog kruga igrači naizmenično koriste karte likova, vojski, predmeta i događaja „Rata za Prsten“. Na kraju svakog kruga okončavaju se borbe između suparničkih karata na istom bojnom polju ili istoj stazi. Trijumf se ostvaruje sakupljanjem poena nakon pobeda u borbi.

Tip igre: kartična igra, tematska

Mehanike igre: kontrola špila karata, kampanja/borba kartama, timska igra

Uzrast: 13+

Broj igrača: 2–4

Trajanje partije: 90+ min.

Kompleksnost: srednje teška (2,88/5)

Društvenu igru „Rat za prsten“ možete pronaći od ponedeljka 12. februara u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rsKOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

8 + 2 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 3 + 3 ?
Please leave these two fields as-is: