Iskoristimo vreme – Čitajmo sa decom

Boravak kod kuće sa decom lepši je uz knjigu. Dečji dani kulture očekuju nas za nekoliko meseci, ali odlična vest je da su popusti koje odobravamo tokom trajanja naše tradicionalne mafiestacije posvećene najmlađim čitaocima već tu.

Od danas, 20. pa sve do 29. marta, na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs, organizujemo akciju sa popustima na sve knjige za decu i tinejdžere.

Tokom trajanja akcije za kupovinu jedne knjige odobravamo popust od 25%, za kupovinu dve knjige 30%, za tri knjige 35%, a za četiri i više 40%.

Ulepšajte dan svojim mališanima knjigama-slikovnicama, kao što je „Devojčica i meda“, čitajte im najlepše priče iz „Pričanki“, ili ih nasmejte i razigrajte vicevima i pitalicama iz „Otkačene škole 2“. Za malo stariju decu pravi su izbor knjige iz edicije „Klasici književnosti za decu“, ili iz serijala o dečaku Tomu Gejtsu, kao i naslovi „Zagonetna potraga“, „Kako sam postao detektiv“, „Mama vila i ja“ i mnogi drugi. A tinejdžeri će uživati u naslovima kao što su „Kaput od mahovine“ i „Neću da mislim na Prag“.

Na popustu je i dečji gift program. Društvene i edukativne igre, pazl, plišane igračke i mnoge druge zanimljive i korisne stvari tokom trajanja akcije su na fiksnom popustu od 15%.

Obradujte decu najboljim knjigama i originalnim i interesantnim poklonima!KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR