„Književni klub knjigomrzaca“

Idealna knjiga za dobro raspoloženje…

 

Knjizevni-klub-knjigomrzaca

 

„Književni klub knjigomrzaca“ Entoni Grečen je bujna, nežna i duhovita priča o snazi knjiga koje čitaocima otkrivaju čitav novi svet iza polica.

Sve što vam je potrebno da preobratite knjigomrsca jeste samo jedna prava knjiga. Ili je, za svog života, barem tako mislio Eliot, voljeni suvlasnik knjižare „Iznad duge“. On je uvek imao savršene preporuke za samozvane knjigomrsce.

Čim je „Iznad duge“ ostala bez Eliota, očigledno bezdušna poslovna partnerka Irma odlučila je da ušuškanu knjižaru proda građevinskim investitorima.

Izgleda, međutim, da drugi neće tako lako odustati od knjižare. Irmina odluka užasnula je njene ćerke Bri i Lejni i Eliotovog partnera Toma. „Iznad duge“ je od detinjstva bilo utočište devojkama, a Toma ništa neće sprečiti da sačuva Eliotovo nasleđe. Oni će se udružiti da sačuvaju knjižaru pa makar morali da se posluže ogovaranjem, sitnim sabotažama i zabadanjem nosa u tuđe poslove.

Prepun humora, porodičnih spletki i stvarnih preporuka za čitanje, „Književni klub knjigomrzaca“ je idealna knjiga za dobro raspoloženje, i iskreno priznanje svakodnevnim herojima – knjižarima i bibliotekarima koji se svakodnevno trude da prave knjige odu u prave ruke.

„Književni klub knjigomrzaca“ možete pronaći u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

7 + 3 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 6 + 12 ?
Please leave these two fields as-is: