Laguna i Visa vode vas u novu čitalačku avanturu

Knjige su vam dobro društvo? Volite da ste u toku sa svim novitetima? Rado poklanjate knjige dragim ljudima? I imate Visa karticu!

Na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs od 27. aprila do 27. maja „ubacite“ u korpu svoje omiljene Lagunine naslove, platite Visa karticama i ostvarite popust od 30% i besplatnu isporuku. Na sajtu www.delfi.rs u istom periodu važi i popust od 15% na knjige drugih izdavača, strane naslove, video-igre, filmove, muziku i gift program, takođe uz besplatnu dostavu.

Volite istorijske drame ili uzbudljive trilere, ili imate sestričinu koja obožava da čita i oduševi se svaki put kad je obradujete novom knjigom? Sa Visa karticom je lakše i povoljnije, a knjiga više!

„Uznemireni ljudi“ ili Andrićeva biografija „U požaru svetova“, „Sluškinjina priča“ ili „Sapijens“, ili ste možda propustili neki od naslova klasika svetske književnosti? Došao je trenutak da nadoknadite propušteno i obogatite svoju kućnu biblioteku!

Uz čitanje omiljene knjige volite i da slušate muziku sa vinila ili odigrate novu video-igru sa prijateljima, a uskoro je i rođendan drage osobe? Sve možete završiti za nekoliko trenutaka, sigurno, pouzdano, brzo, a sada uz Visa karticu i povoljno!

Uz Visa kartice ovog proleća neka čitanje i zabava budu vaša omiljena zanimacija!

Pored sjajnih pogodnosti za čitaoce, Visa i Laguna su pokrenule humanitarnu akciju prikupljanja knjiga za SOS Dečija sela, a knjige su one najbolje iz edicije Mala Laguna koje će u velikom broju da popune biblioteke ove organizacije koja brine o deci.

Od 27. aprila do 27. maja za svaku kupljenu knjigu sa top-liste Male Lagune na sajtu www.laguna.rs, bez obzira na to da li je plaćena Visom ili nije, Visa i Laguna će donirati jedan primerak te knjige fondaciji SOS Dečija sela Srbije.

Amelija Zubić ili Tom Gejts, sjajne knjige Uroša Petrovića ili Andrije Miloševića, „Agi i Ema“ Igora Kolarova ili klasici književnosti za decu, knjiga Sonje Ćirić „Neću da mislim na Prag“ (Nagrada Politikinog Zabavnika za 2019. godinu) ili neodoljiva slikovnica „Devojčica i meda“ samo su neke od 20 knjiga koje se trenutno nalaze na top-listi Male Lagune.

„Zadovoljstvo nam je što smo partneri u projektu koji omogućava ljudima da na jednostavan i povoljan način dođu do omiljenih knjiga, ali i što ćemo time, barem na trenutak, svi zajedno ulepšati detinjstvo deci iz SOS Dečijih sela. Verujem da će akcija biti uspešna, i da će biblioteke dece i mladih bez roditeljskog staranja biti popunjene novim kvalitetnim sadržajima, u kojima će moći da uživaju. Sa druge strane, drago mi je što sve više naših firmi uočava mogućnosti koje pruža digitalna transformacija. Prema našem istraživanju, čak 78% anketiranih potrošača istaklo je da je metod digitalnog plaćanja, karticom i mobilnim uređajem, njihova omiljena opcija plaćanja. U Srbiji udeo e-trgovine u plaćanjima putem Visa kartica porastao je za 26% u prethodnoj godini. Ovaj trend će samo nastaviti da raste, i važno je da firme na vreme to iskoriste“, rekao je Vladimir Đorđević, generalni direktor kompanije Visa za jugoistočnu Evropu.

Laguna već dugi niz godina daruje knjige mališanima bez roditeljskog staranja i ovoga puta sa zadovoljstvom i ponosom učestvuje u još jednoj akciji koja će deci doneti osmeh.

Vi birate, a Visa i Laguna poklanjaju! Učinimo zajedno da deca budu glavni junaci o kojima se priča!KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR