Mesec najlepših priča za laku noć

Mala Laguna, deo izdavačke kuće posvećen deci, svake godine sve više raste, a da je na dobrom putu, govore mnogobrojne nagrade koje autori osvajaju u ovim kategorijama. U bogatoj ponudi naslova mogu se pronaći predivne bajke, kreativne bojanke, knjige aktivnosti, kvalitetne enciklopedije, avanture brojnih junaka i junakinja, i veliki broj drugih sjajnih naslova. Mnogi mališani provode svoje vreme uz edukativna izdanja ove kuće, a verovatno najviše uživaju kada ih roditelji uspavljuju čitajući im bajke sa svih kontinenata i iz različitih epoha.

Nedavno, na Svetski dan čitanja naglas, u saradnji sa kolegama sa Radio Lagune predstavili su projekat „Lagunine priče za laku noć“,a tokom februara najpopularnije zbirke Laguninih bajki, od kojih su neke uključene u ovaj projekat, možete kupiti po sniženoj ceni.

Prilikom kupovine ovih naslova možete ostvariti dodatni popust od 10%. Akcija traje do 28. februara, a pažljivo odabrani spisak knjiga možete pogledati ovde.

Na ovoj akciji važe i članski i količinski popusti, a održava se samo na sajtu www.laguna.rs.

Poslušajte Lagunine priče za laku noć ovde i obradujte svoje mališane knjigama uz koje će više maštati i lepše sanjati.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 50 = 60