Nedelja knjiga Mirjane Bobić Mojsilović

LAGUNA_800x500_nedelja-knjiga-mbm

 

Od 2. do 8. oktobra pružamo vam lepu priliku da kućnu biblioteku obogatite delima Mirjane Bobić Mojsilović. Knjige „Sazvežđe svitaca“, „Baba, nemoj ništa da me pitaš“, „Tvoj sam“, „Srce moje“, „Ono sve što znaš o meni“ i druge tokom Nedelje knjiga Mirjane Bobić Mojsilović možete nabaviti po ceni sniženoj za 20% prilikom kupovine tri ili više naslova. Popust se može kombinovati sa članskim popustom i redovnim popustom na delfi.rs. Popust se ne može kombinovati sa drugim akcijama.

Mirjana će se družiti sa svojim čitaocima u petak 6. oktobra u Delfi knjižari na Terazijama, od 18 sati.

Romani Mirjane Bobić Mojsilović čitaocima su uteha i nada, nude im smeh i suze, ljubav i sreću. Mirjanine knjige nastaju iz njene duboke unutrašnje potrebe, zadovoljstva i ubeđenja, jer su to ključni činioci njenog stvaralačkog putovanja.

„Knjige su najbolji, najdelotvorniji, najkreativniji i najjeftiniji način da popravimo vlastite živote, bez obzira na to da li ih samo čitamo ili ih pišemo. Čovek koji čita ne samo da nikada ne može biti sam nego nikada ne može biti jadan. A moje knjige su mi omogućile da kroz pisanje rastem, učim, živim i praštam“, kaže Bobić Mojsilović.

Uživajte u čitanju!KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

4 + 2 =

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 11 + 4 ?
Please leave these two fields as-is: