„Da li je ovo pravi život?“ u knjižarama od 14. februara

Uprkos smrti njihovog energičnog predvodnika Fredija Merkjurija 1991, grupa Kvin je ostala jedan od najomiljenijih rok sastava na planeti, sa trista miliona prodatih albuma i velikim uspehom „razigranog slavlja u čast Kvina“, biografskog filma „Boemska rapsodija“. Ipak, čitava priča o njihovom izuzetnom usponu i istinama koje se nalaze iza enigmatičnog Merkjurija dosad nikada nije bila otkrivena. Knjiga „Da li je ovo pravi život?“ Marka Blejka prvi put otkriva kako su njegovi članovi postali šampioni sveta.

Oslanjajući se na svoje stare intervjue sa članovima grupe Kvin, a zatim i na više od sto razgovora koje je vodio sa njihovim producentima, urednicima diskografskih kuća, bivšim članovima sastava, bliskim saradnicima i školskim drugovima, uključujući i mnoge poznanike Fredija Merkjurija iz rane mladosti, autor je složio potpun, zadivljujući prikaz od uspona benda iz predgrađa do statusa svetskih superzvezda.

Knjiga „Da li je ovo pravi život?“ zaviruje dublje od javne slike grupe Kvin, kako bi rasvetlila četiri krajnje različite ličnosti, a posebno pevača, Fredija Merkjurija. Možete je pronaći od 14. februara u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.KOMENTARI

 1. stormwatch kaže:

  Mala napomena “puritancima”…jedna od najboljih Queen pesama slavi Allaha upravo recima Allah i pozdravom Selaam Aleikum otpevanim u vise navrata u textu…..da li “puritanci” jos uvek vole Queen?

 2. Megatron kaže:

  Storm ajde nemoj trolovati, ne znam ko su tebi ti “puritanci”. Sto se mene tice mogu da pevaju i sviraju o cemu god zele, bice dobro, jer je Freddie Mercury bio i bice najbolji pevac ikada !

 3. Istina... kaže:

  Mali bedni Štrumpf Agenture Familije samo odrađuje sendvič. Zna se ko je Merkjuri i šta je promovisao.

 4. stormwatch kaže:

  @Megatron

  ???? Kako molim? Svidja vam se Queen? Kako to sme da bidne?….Evo mali shizoidni nazi multinik shovinista vec tvrdi da promovisem pesmu Queena za senvich i odradjujem posao agenture i da se zna sta Queen promovise…..hahahahahahah……Ok. ajde da ne preterujemo, nije bas Freddie najbolji pevac svih vremena, ali je brate u top 5….i ja volim Queen….odo da odvrnem Mustaphu do daskonija, pojedem senvich i nastavim promotion.

OSTAVITE KOMENTAR