Nova knjiga Štefani Štal – „Ojačaj samopouzdanje“ u prodaji od 23. avgusta

Ojacaj-samopouzdanje

 

Štefani Štal je najpoznatija nemačka psihoterapeutkinja i autorka najprodavanijih knjiga iz oblasti psihologije. Upoznala nas je sa pojmom „unutrašnje dete“ koji je zbir onoga što nas je u detinjstvu obeležilo – dobrog i lošeg, i što na svesnom nivou ne osećamo ali može da upravlja našim ponašanjem i u odraslom dobu. Ovo je bila tema njene knjige „Dete u tebi mora da pronađe svoj zavičaj“ koja je od objavljivanja najčitanija knjiga iz oblasti psihologije kod nas.

Laguna objavljuje novu knjigu ove autorke „Ojačaj samopouzdanje“ koja nas uči da prihvatimo sebe onakvima kakvi jesmo i uživamo u srećnom životu bez straha!

„Samo da imam malo više samopouzdanja!“ Ko to još nije pomislio? Iako mnogi od nas to možda ne žele da priznaju, vrlo malo nas se zaista oseća vrednim. Osećanje sopstvene vrednosti uveliko određuje naš doživljaj života, naše veze i odnose, kao i psihičko i fizičko zdravlje. Ljudi čije je samopouzdanje jako, imaju dobro mišljenje o sebi, prihvataju svoje slabosti, optimisti su i žive na ravnoj nozi sa svojim bližnjima. Sa druge strane, nesigurne osobe ne mogu prihvatiti svoje slabosti ili ih shvataju isuviše ozbiljno.

Štefani Štal nas uverava da nesigurnost u sebe i nisko samopoštovanje nisu nepromenljiva sudbina. Opisujući situacije iz stvarnog života, autorka nam omogućava da prepoznamo obrasce ponašanja koje ponavljamo godinama i kroz konkretne primere nam pokazuje kako da izađemo iz lošeg kruga frustracije, tuge i besa i ispišemo vlastiti životni scenario.

Knjiga „Ojačaj samopouzdanje“ može da učini da život zaista bude jednostavniji, a dostupna je od srede 23. avgusta u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

15 + = 21

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 7 + 13 ?
Please leave these two fields as-is: