Novi triler Đorđa Bajića „Umri, ljubavi!“

Šta je važnije: ljubav ili istina?

 

Umri,-ljubavi!

 

Đorđe Bajić se vraća sa novim romanom u serijalu o inspektoru Nikoli Limanu, „Umri, ljubavi!“.

Dok je njegova verenica birala idealnu venčanicu, neko je u prizemlju čuvene modne kuće Herman krvnički zario makaze u vrat bezobrazno zgodnom Oliveru Dilberu. Inspektor Nikola Liman se zainatio da prokrči put kroz šumu laži i obmana, ogoli istinu i pronađe zločinca.

Da li je mladom i neodoljivom Dilberu došla glave jedna od šest žena koje su tog sunčanog podneva bile prisutne u modnoj kući – uključujući i Kristinu Pajić, ambicioznu advokaticu koja je u strasnoj vezi sa inspektorom? Možda. Jedino je sigurno da će umesto planiranog venčanja uslediti sahrana, i to – ne jedna. Mnoge će se naizgled nespojive životne priče iznenada dotaći, ukrstiti se i dodatno zamrsiti ovaj ionako komplikovani slučaj. Smrt Olivera Dilbera biće samo prva srušena domina u dugom krvavom nizu, koji će Liman pokušati da zauvek prekine.

„Veliko mi je zadovoljstvo i čast što u izdanju Lagune izlazi moj novi triler. Čitaoci su zavoleli inspektora Nikolu Limana čitajući ’Smrt u ružičastom’ i tražili su njegov novi slučaj, pa sam im sa zadovoljstvom udovoljio, ovoga puta ’podignuvši uloge’. ’Umri, ljubavi!’ donosi priču u kojoj ne manjka uzbuđenja i preokreta, i koja je smeštena, u mom maniru, u prepoznatljiv ambijent srpske prestonice, sve to uz neka iznenađenja koja ne smem da otkrivam. ’Umri, ljubavi!’ izlazi u pravi čas, jer je u pitanju čistokrvni letnji roman koji će vam biti odličan saputnik na plaži i u trenucima dokolice. Nadam se da će svi koji mu daju šansu uživati u čitanju bar onoliko koliko sam ja uživao u pisanju“, kaže autor.

 

Đorđe Bajić, foto Ema Bednarž 03

 

„Umri, ljubavi!“ Đorđa Bajića u prodaji je od srede 12. jula u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 18 = 26

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 15 + 4 ?
Please leave these two fields as-is: