Popusti za Dane istorije

Povodom Dana primirja u Prvom svetskom ratu koji se obeležava 11. novembra,  od danas do 15. novembra 2020. u svim knjižarama Delfi, kao i na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs, istorijski romani i knjige iz oblasti istorije se mogu kupiti uz 10% dodatnog popusta. Navedeni popust sabiraće se sa svim redovnim popustima.

U knjigama kao što su „Srpske zemlje pre Nemanjića“, „Dvor gospodara Jevrema Obrenovića 1816–1842.“ ili „Odjek prošlosti“ pronaći ćete zanimljive detalje naše istorije, dok ćete se u knjigama „Uspon i pad“, „Prvi krstaški rat“, „Veliki gradovi kroz istoriju“ ali i mnogim drugim na pravi način upoznati sa svetskom prošlošću.

Romani čija se radnja dešava u bližoj ili daljoj prošlosti uvek su dobar izbor – „Smrt u Vavilonu, ljubav u Istanbulu“, „Alisina mreža“, „Kletvenik“ ili „Dukat za Lađara“ upotpuniće vam vreme na najbolji način.

Ovo je, naravno, samo deo veličanstvenog izbora knjiga koje u okviru akcije Dani istorije možete nabaviti po odličnim, sniženim cenama. Oživite prošlost uz najbolje istorijske naslove iz oblasti publicistike i beletristike!KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR