„Pavelićev testament – knjiga prva“ Dejana Lučića u prodaji 5. januara

Pavelicev testament

 

U svim romanima koji su mu prethodili, a posebno u najnovijem u izdanju Lagune, „Pavelićev testament – knjiga prva“, Dejan Lučić predočava važnu lekciju: „Pratite trag novca i doći ćete do okultne satanističke oligarhije.“ Ona vlada londonskim Sitijem i njujorškim Volstritom.

Lučić u knjizi tvrdi da su dvojica britanskih agenata Pavelić i Tito bili na istom zadatku koji se i danas realizuje – uništavanje pravoslavaca: Rusa, Srba i „Ukrajinaca“.

Ko je naručilac genocida?

Oni čija imena niko ne sme da izgovori, a Dejan Lučić ih razotkriva hrabro i beskompromisno! Sve revolucije, građanski ratovi, kao i svetski ratovi pokreću se pomoću mnogo novca, koji se daje agentima od uticaja.

„Pavelićev testament“ prvi put je objavljen još davne 1990. godine, kada se to još nije smelo. Otkrivajući do tada skrivane istorijske činjenice, „Testament“ je bio upozorenje za budućnost, koje, nažalost, srpski narod nije shvatio, pa mu se ono o čemu knjiga govori događa i sada. Ovo je knjiga koja se pažljivo čita, a onda ostavlja deci i unucima – kako bi se zaustavilo rastakanje srpskog narodnog bića i načinio pokušaj promene srpskog usuda.

„Pavelićev testament – knjga prva“ možete nabaviti od petka 5. januara u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.KOMENTARI

  1. građanin kaže:

    na đubre s tim

  2. Marko kaže:

    @građanin
    pokušajte da nam racionalno obrazložite šta to nije u redu sa ovom knjigom

OSTAVITE KOMENTAR

+ 89 = 90

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 5 + 4 ?
Please leave these two fields as-is: