Pogled na životne probleme s vedrije strane

Od autorke bestselera „Osmeh za svaki dan“ i „Zovem se Mama“ Jelice Greganović stiže nova knjiga priča „Život za poneti“.

Kažu da nije lako u svakodnevnim životnim mukama prepoznati i nešto smešno, videti sopstvene greške i nasmejati se, ne samo na situaciju koja nas zadesi, nego i na svoj račun, a Jelica to čini prirodno. Ona se, naizgled opušteno, na sav glas smeje onome što nam se dešava. A to nije uvek jednostavno, i smatra se za vrhunsko dostignuće.

U knjizi „Život za poneti“ nalazi se mnogo korisnih, dubokih, životnih saveta, vešto skrivenih u naizgled laganom štivu, koje se čita u dahu.

„’Život za poneti’ su priče o životu koji je samo naizgled ostao iza nas, o životu koji upravo živimo i onome što jedva čekamo da doživimo. Priče o životu koji sa sobom nosimo u džepovima sećanja i nadanja, o onome što nas spaja, čineći naša življenja jedinstvenom, neponovljivom pojavom. ’Život za poneti’ je knjiga o životu života i osmeha vrednom“, rekla nam je autorka Jelica Greganović.

Ovo su priče koje će vas nasmejati, koje će vas inspirisati, koje ćete prepričavati i voleti. „Život za poneti“ možete pronaći od sutra, 27. avgusta u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 29 = 30