Poklon e-knjiga po vašem izboru

Aplikacija za čitanje elektronskih knjiga Delfi knjižare lansirana je pre godinu dana, i za to vreme je stekla veliki broj korisnika među ljubiteljima čitanja na srpskom jeziku. Savršeno iskustvo čitanja i veliki broj e-knjiga dostupnih po cenama 50% nižim u odnosu na štampana izdanja glavne su karakteristike ove aplikacije. Povodom prvog rođendana aplikacije, odlučili smo da počastimo sve korisnike promo kodom za preuzimanje knjige po izboru u vrednosti do 500 dinara.

Ukoliko ste postojeći korisnik, potrebno je samo da na stranici željenog naslova unutar aplikacije Delfi knjižare odaberete plaćanje vaučerom i da potom unesete promo kod DELFI19, nakon čega će se knjiga odmah prebaciti u vašu biblioteku.

Ukoliko do sada niste koristili aplikaciju Delfi knjižare, potrebno je da na uređaj sa android sistemom instalirate aplikaciju preuzimanjem sa Google Playa (kliknite OVDE), da obavite kratku registraciju i da nakon toga preuzmete e-knjigu po svom izboru – unošenjem promo koda DELFI19 prilikom plaćanja vaučerom.

Promo kod važi do 15. novembra.

Uživajte u e-čitanju!KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR