Poklonite sebi promenu

Siniša Ubović je uspešnu glumačku karijeru pre više od 10 godina zamenio karijerom na polju ličnog razvoja i motivacije. Imao je priliku da uči od najvećih učitelja današnjice, kao što su Lujza Hej, Vejn Dajer, Šeril Ričardson.

Laguna objavljuje novo dopunjeno i redizajnirano izdanje Ubovićeve prve i najčitanije knjige „Put promene“, koja otvara put ka sopstvenom usavršavanju. Siniša Ubović je u nju utkao svoja najdublja iskustva i podelio sa čitaocima svoj proces promene i kako je počeo da veruje da život uvek ima najbolje rešenje za nas. Svoje korake sa tog puta saznanja, tokom kojeg je počeo da živi onako kako nikad nije ni slutio, preneo je ovde kako bi i vas podstakao i pomogao vam da postanete mnogo više od onoga što ste mislili da možete biti.

Svako od nas upravo u sebi ima sve što mu je potrebno za uspeh i zato je došlo vreme da se zapitate:
Šta mogu da učinim da sebi obezbedim upravo ono što mi je potrebno?
Koga ja to ili šta to koristim kao opravdanje da ne dam sve od sebe i da ne pokažem sebi da sam sposoban da budem, radim i imam sve što poželim?

„Siguran sam da će knjiga biti izuzetno zanimljiva i nova kako onima koji je dosad nisu čitali tako i onima koji su se već sreli s njom jer je sada dopunjena novim tekstovima i sadržajima koje sam specijalno za ovo izdanje pisao. Uz osvrt na godine koje su prošle od prvog objavljivanja verujem da će i ovaj novi ’Put promene’ mnogima biti inspiracija i snaga za velike životne promene i poduhvate“, rekao je Ubović povodom novog izdanja svoje prve knjige.

Siniša Ubović će vas naučiti u ovoj knjizi da sva snaga, svaka odluka, svako odobravanje i svaka podrška leže u vama. Promena je jedan od najdivnijih poklona koje možete darovati sebi. Uživajte u putovanju koje je pred vama.

Knjigu „Put promene“ možete pronaći od sutra, 6. aprila u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

+ 77 = 78