Slikovnica Pol Makartnija – dečja knjiga nedelje

Za svoje članove Laguna uvek ima dobre vesti! Svake nedelje jedan od aktuelnijih naslova proglašavamo za knjigu nedelje. To znači da će članovi te, i samo te nedelje, moći da kupe Knjigu nedelje sa specijalnim DODATNIM popustom od 30%.

On je jedna od najvećih ikona XX veka. Bojio je zvukom, nametao nove kulturne obrasce. Oni su bili i ostali najznačajniji fenomen popularne kulture. Oni su „Bitlsi“, a sve ostalo je istorija, a on je Pol Makartni. Ali, on je i deka. Ima osmoro unučića i napisao je slikovnicu za decu „Hej, Batadeko!“

„Hej, Batadeko!“ je simpatična slikovnica, ali na kraju svi junaci, uzrasta od 4 do 64 godine, odlaze na spavanje. Pedagoški opravdano, ali se nemojte začuditi ako vam deca posle čitanja ove slikovnice budu tražila da čuju još neku avanturu ove vesele družine.

Iskoristite priliku ove nedelje: na sve popuste koje uživate kao član (članski, dodatni od 10% za kupovinu tri i više knjiga) dobićete i ovaj specijalni popust ukoliko knjigu naručite sa sajta, ili kupite u nekom od Laguninih klubova čitalaca u Srbiji, u toku trajanja akcije.

Ovaj popust važi i za one koji prvi put naručuju Lagunine knjige i time se učlanjuju u Klub. Ipak, najviše će uštedeti najverniji članovi. Lako je izračunati da će koristeći ovu pogodnost moći da dobiju popust veći od 50%. Da bi se sprečile eventualne zloupotrebe ograničava se kupovinu na jednu Knjigu nedelje po jednom članskom broju.

Knjigu nedelje sa specijalnim popustom možete nabaviti samo preko našeg internet sajta ili kupovinom u nekom od Klubova čitalaca u Srbiji. Ovaj popust ne važi na Sajmovima niti na bilo kom drugom mestu gde se prodaju Lagunine knjige.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

2 + 6 =