Preuzmite hiljade e-knjiga

Maštate o velikoj biblioteci ali nemate prostora? Ne možete da ponesete sve knjige koje želite sa sobom? Uz Visa Premium karticu i eDen books aplikaciju vaše želje mogu da se ostvare.

Odaberite eDen Premium paket od 5. februara do 5. marta, platite Visa Premium karticom i dobijate tri meseca besplatne pretplate koja važi od trenutka registrovanja.

Eden books je nova aplikacija za čitanje e-knjiga na tržištu sa brojnim pogodnostima i novitetima za sve knjigoljupce. U okviru mesečne pretplate dobijate mogućnost neograničenog čitanja više od 1000 knjiga koje su u ponudi, a taj broj se svakodnevno uvećava. Ne propustite naslove koji su dobili najveća književna priznanja: „Kontraendorfin“ Svetislava Basare, dobitnika Ninove nagrade, kao i roman Enesa Halilovića „Ljudi bez grobova“ ovenčanog Vitalovom nagradom.

Tu su i nevorovatna priča o Vitoldu Pileckom koji se dobrovoljno prijavio da ode u Aušvic, „Dobrovoljac“, a zatim i neodoljiv ljubavni roman „Beležnica neizgovorenog“. A onda i neizostavno štivo koje ste možda gledali kao dokumentarni film na Netfliksu, knjiga ser Dejvida Atenboroa „Život na našoj planeti“.

Kada postanete član eDen Books zajednice, moći ćete da razmenjujete utiske o pročitanom sa drugim knjigoljupcima, da preporučujete knjige, komunicirate sa ostalima, i saznajete prvi novitete iz književnog univerzuma. eDen Books je prva čitalačka platforma na srpskom jeziku koja funkcioniše i kao društvena mreža.

Visa Premium kartica i eDen books aplikacija savršena su kombinacija, jer ćete imati celu biblioteku u džepu u svakom trenutku, gde god da se nalazite.

Eden Books aplikacija ovenčana priznanjem Najbolje na netu u Srbiji za 2020. godinu

Već dvadeset i četvrtu godinu za redom redakcija PC Press-a organizuje Top 50 koji je jedini zvanični izbor najboljih sajtova, stranica na društvenim mrežama i aplikacija u Srbiji. To su pravi Internet oskari.

Među 50 najboljih njih deset su poneli titulu pobednika u kategorijama: Vesti i mediji, Poslovni i društveni servisi, eMarket, Obrazovanje i kultura, Dom i zabava, Sport i (avan)turizam, Društvene mreže i Mobilne aplikacije.

Aplikacija Eden Books dobila je priznanje u kategoriji Mobilne aplikacije, zbog čega smo neobično ponosni.

U konkurenciji za priznanje nasšli su se sajtovi na bilo kom domenu, ali sa sadržajima prevashodno na srpskom jeziku, koji su bili aktivni tokom čitave godine za koju se izbor pravi. Već godinama važnu reč pri izboru TOP 50 on-line sadržaja imaju čitaoci časopisa i posetioci pcpress.rs, koji nominuju sajtove za neko od priznanja, a odluku o pobedniku donose urednici časopisa i stručni žiri, sastavljen od istaknutih stručnjaka za Internet i komunikacije.

Vaš čitalački raj je ovenčan nagradom i pre svoje prve godine postojanja, što nas inspiriše da napredujemo i usavršavamo se po meri čitalaca. Učlanite se i vi još danas u vaš lični čitalački raj i preuzmite besplatno aplikaciju Eden Books.KOMENTARI

OSTAVITE KOMENTAR

30 + = 35